Sosyal sorumluluk projelerinde eğitime verdiği önemle dikkat çeken TEI – TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş.’nin katkılarıyla, Eskişehir Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde kurulan 24 kişilik fen laboratuvarının açılışı 5 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Açılış törenine Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Tepebaşı Kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz, TEI Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit, Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve davetliler katıldı.

Laboratuvarın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuşan Vali Çakacak; TEI’nin savunma sanayi için öneminden bahsederek, Eskişehir eğitimine verdikleri desteklerden dolayı TEI Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit’e teşekkür etti.

Vali Çakacak’tan sonra söz alan Akşit, TEI olarak eğitime verdikleri önemi vurgulayarak; zekâ atölyeleri, kütüphaneler, laboratuvarlar başta olmak üzere geçmişten günümüze eğitim alanında gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerini hatırlatarak önümüzdeki dönemlerde de bu gibi destekleri artırarak sürdürmek istediklerini aktardı.

Sonrasında okulun öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen davetliler, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi en ideal şekilde yetiştirip geleceğe hazırlayan tüm öğretmenleri kutladı. Ardından öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya gelen Vali Çakacak, TEI Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Akşit ve davetliler öğretmenlerle çekilen hatıra fotoğrafından sonra okuldan ayrıldı.

CEVAP VER