2013 yılında kurmuş olduğu Orka Orkestrası ile müzik sektörüne yeni bir soluk getiren Özgür Ordulu, ünlü söz yazarı Şehrazat’ın “Kime Ne” şarkısını yeniden yorumladı. ‘Kime Ne’ şarkısı DMC etiketiyle müzikseverlerle buluşuyor.

Şehrazat’tan Orka Orkestrasına tam not ve teşekkür

2001 yılında Kenan Doğulu imzasıyla çıkan, söz ve müziği Şehrazat’a ait olan ‘Kime Ne’ şarkısını, Orka Orkestrası yeni versiyonuyla müzikseverlerin beğenisine sundu. Çıktığı gün sosyal medyada büyük ses getiren ‘Kime Ne’ şarkısının sahibi olan Şehrazat’tan da tam not geldi. “Çok güzel oldu. Ben yeni yorumun çok beğendim. Erhan Bayrak’ın ve Orka Orkestrası’nın ellerine sağlık. Çok eğlenceli olmuş. Başarılarından dolayı onlara çok teşekkür ederim” diyen duayen söz yazarı Şehrazat, orkestranın solistleri Neylan Yedikel, Petek Akçakaya, Mehmet Kılınç’a tek tek teşekkür etti.

Yeni şarkı zirveye taşıdı

Yeni yorumuyla müzik piyasasının alt üst eden ‘Kime Ne’ şarkısının çıkmasının hemen ardından aldıkları geri dönüşlerle büyük mutluluk yaşayan Orka Orkestrası, yeni şarkıları sayesinde üst üstte konser aldılar. Bir hafta gibi kısa sürede önümüzdeki iki ay için 40 konser anlaşmasına imza atan orkestranın kurucusu Özgür Ordulu, “Kime Ne şarkısı kısa sürede bizi zirveye çıkardı. Bu başarının meyvesini de anlaştığımız 40 konserle taçlandırdık” dedi.

Klip Emrah Özbilen’e emanet Bu seneye damgasını vuracak “Kime Ne” şarkısının klibini İlyas Yalçıntaş, Mustafa Ceceli ve Sinan Akçıl gibi isimlerle çalışan Emrah Özbilen çekti. Klip Netaş Platolarında 40 kişilik ekiple çekildi. Styling, Orka Orkestrasına özel çalışıldı. Stylingi Cansum Özdemir üstlendi.    

CEVAP VER