4 Ekim Cuma günü vizyona giren “Kral Şakir Korsanlar Diyarı” filminin gişesi 1,5 milyona yaklaşıyor. Kitapları milyonlar satıyor. Televizyonda yayınlanan çizgi filmi milyon dolar bütçeli dizilerle yarışarak hergün reyting listesinde ilk yüze giriyor. “Sibel Arna ile Sırrı Nedir” bu hafta “Kral Şakir’in Sırrı Nedir” diye soruyor. 

Sibel Arna bu hafta youtube kanalında Kral Şakir’in yaratıcı Varol Yaşaroğlu, Kral Şakir ve Fil Necati ile birlikte röportaj yaptı. İlk defa bir youtube kanalında konuk olan çizgi karakterler sunucunun sorularına eğlenceli cevaplar verdiler. 

Başarılarının sırlarını yüzde yüz Türk olmak diye açıklayan ekip Adana dürüme, annelerimizin altın günlerine, bayram ziyarerlerine ve koşulsuz sevgiye yaptıkları vurguyla popüler olduklarına anlattı. 

Kral Şakir’de eski Türk filmlerinin naif, eğlenceli ve romantik tarafının olduğunu söyleyen Varol Yaşaroğlu, Kral Şakir’i Tarık Akan’ın gençlik zamanlarına, Fil Necati Abi’yi Hulisi Kentmen’e, Şakir’in kardeşi Canan’ı ise Ayşen Gruda’ya benzetti. 

Pratik zekası, cesareti ve korkusuzluğu ile öne çıkan Canan karakteri için  “Eğer, O olmasaydı Kral Şakir dünyayı kurtaramazdı” diyen Varol Yaşaroğlu böylelikle günümüz Türk Kadınının yaşadığı kimlik sorununa destek çıktı. Sibel Arna, şiddete uğrayan, ezilen, taciz edilen tüm Türk kadınları adına Varol Yaşaroğlu’na teşekkür etti.

Youtube videosunun tamamı:

CEVAP VER