Gezginlerin seyahat maceralarını sosyal çevrelerine anlatma ihtiyacı günden güne katlanıyor. Peki gezginler paylaşımlarının değer görüp, daha çok kişiye erişmesini nasıl sağlayabilir? Ya da seyahat seçiminde karar veremeyenler için yardımcı aplikasyon ve platformlar var mı? Busorulara yanıt Setur’dan geliyor. Setur’un “Dün bilmedikleriniz için bugün Seturday var!” mottosuyla seyahat planı yapanların en kaliteli ve özgün içeriklere ulaşmalarını sağlamak üzere kurduğu sosyal platformu Seturday, “Yazar Ol” fonksiyonu ile gezginlere deneyimlerini paylaşma ve yazıları yayınlandığında para ödülü kazanma fırsatı sağlarken, Seturday mobil aplikasyonunun hayata geçmesiyle kullanıcılara kullanım kolaylığı da sunuyor. Seturdaymacera severlerden gurmelere, kişiye özel seyahat meraklılarından sanatseverlere kadar farklı ilgi alanlarına sahip kesimlere yönelik içerikleri bir arada sunuyor.

Aralık 2018’den bu yana www.seturday.com adresinden seyahate dair bilinmeyenleri gezginlere sunan Seturday’in mobil uygulaması ve yeni fonksiyonları, 12 Ekim’de Suadiye ve Nişantaşı Setur şubelerinde düzenlenen özel etkinliklerle tanıtıldı.

Setur Suadiye şubesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Seturday’e üye olan misafirler pek çok ödül kazanma şansını yakalarken, büyük ödül olan Ayhan Sicimoğlu eşliğinde Nehir Gemisi Jane Austen ile Noel Pazarları Turu’nu kazanan ise Samet Keleş oldu.

Seyahat deneyimlerini paylaşanlara yazar olma ve para ödülü kazanma olanağı

Seturday’in mobil aplikasyonu ve web sitesinde yer alan “Yazar Ol” fonksiyonu herkese açık. Platforma üye olan gezgin yazar kadrosu içinde pek çok ünlü gezgin de yer alıyor. Nilay ÖrnekSinan HamamsarılarLevent ÖzçelikBahar Akıncı’nın yazarları arasında olduğu Seturday’i ziyaret edenler, Burcu Biricik ve Mücahit Muğlu’nun yazılarının yanı sıra, Enis Arıkan röportajını da keyifle okuyabilecekler. Gezginlerin yazar dünyasının bir parçası olmak için yapması gereken tek şey, platforma üye olup “Yazar Ol” fonksiyonunu kullanması. Seturday’de yazıları yayınlanan kullanıcılara para ödülü kazanma fırsatı da sunuluyor.

Kullanıcılar Seturday’de neler yapabilir?

Seturday’in “Bir Bilene Sor” sekmesinde seturday.com’a üye olan kullanıcılar birbiriyle etkileşime geçerek seyahat edecekleri lokasyon hakkında birbirlerinden tavsiyeler alabiliyor ve böylece seyahat deneyimlerini bu platform üzerinden paylaşabiliyorlar.

Seturday’in bir başka özelliği ise “Bucket List” sekmesi. Bu sekmede üyeler seturday.com üzerinden gitmeyi hayal ettikleri şehirlere ait kendilerine özel seyahat listeleri hazırlayabiliyor ve “gitmeye hazırım” kutucuğunu işaretleyerek Setur yetkilileri tarafından listelerindeki lokasyonlarla ilgili bilgi alma şansını yakalıyorlar.

Seturday’in blog ziyaretçilerine sunduğu bir diğer fırsat da Seturday Gezgini olabilme imkanı. Seturday üyeleri platform içinde çeşitli görevleri yerine getirerek puan toplayabiliyor ve 1 yıl süreyle topladıkları puanlar yıl sonunda onlara sürpriz hediyeler kazandırıyor. Üye olarak ilk yüksek puanını kazanan gezginler, yazı yazmak, yazı beğenmek gibi görevlerin yanı sıra, arkadaşlarına referans olarak onları da üye yaptığında artı puan kazanıyorlar.

Seyahat planı yapanların en kaliteli ve keşfedilmemiş içeriklere ulaşmalarını sağlayan seturday.com geniş kitlelere farklı rotalarda yenilikleri keşfetmeyi sunuyor. Gezginlerin Sosyal Platformu Seturday’de gezdikçe yazın, yazdıkça kazanın!

CEVAP VER