Uzun bir aradan sonra hayranları ile Bodrum konserinde bir araya gelen Sıla’nın dün akşamki durağı ise Altınoluk oldu. Sıla, Altınoluk’ta hayranlarının tezahürat ve alkışlarıyla dolu konserinde örgülü saçları, takıları ve elbisesiyle tanrıçalara benzetildi.

Yepyeni EP’si ‘Meşk’ ile yine gönülleri fetheden Sıla, Kerki- Solfej yaz konserleri serisine Altınoluk’ta devam etti. Konserin başında dinleyicileri ile sohbet eden Sıla, “Altınoluk bizim ege konserlerimizde altın bir yere sahip. Her sene bizi çok güzel karşılıyorsunuz bu gecede eminim çok güzel geçecek” dedi.

Hayranlarının tezahürat ve alkışlarının bir an olsun dinmediği konserde pek çok pankart da vardı. Sıla’nın yeni albümüne gönderme yaparak ‘Kavuşursak Meşk Kavuşamazsak Aşk Olur’ pankartı açıkhava seyircisinin ilgisini çeken pankartlardan biriydi. Sıla’yı çok seven bir hayranı ise dinleyenler tarafından çok sevilen ve kısa sürede benimsenen son şarkısı Karanfil’e gönderme yaparak ‘Hiç olmasa yılda bir gün sana sarılabilir miyim?’ yazılı pankartı ile Sıla’nın dikkatini çekti. Sıla’nın sahneye çağırdığı hayranı koşarak Sıla’ya sarıldı ve dileğini gerçekleştirdi.

SILA’NIN GELECEK KONSER PROGRAMI

13 Ağustos 2019 SalıÇeşmeAmfi TiyatroSıla
15 Ağustos 2019 PerşembeBodrumAntik TiyatroSıla
18 Ağustos 2019 PazarDatçaAmfi TiyatroSıla
20 Eylül 2019 CumaAntalyaKonyaaltı AçıkhavaSıla
22 Eylül PazarAnkaraVişnelikSıla
29 Eylül 2019 PazarİstanbulHarbiyeSıla
30 Eylül 2019 PazartesiİstanbulHarbiyeSıla
2 Ekim 2019 ÇarşambaBursaAçıkhava TiyatrosuSıla

CEVAP VER