Çanakkale ve Bursa gezisine giden Altındağlı beyler, Altındağ Belediye Başkanı tarafından uğurlandı.  Sabah saat 07.00’da Başkan Tiryaki’yi karşılarında gören beyler, hem şaşırdı hem mutlu oldu.

Başkan Tiryaki’den Çanakkale Bursa yolcularına sürpriz uğurlama

Altındağ Belediyesi, hem kadınları hem çocukları hem de erkekleri kültür gezileriyle buluşturmayı sürdürüyor.  Her mahalleden vatandaşların sırayla gittikleri Çanakkale Bursa gezisinin bu seferki yolcuları Alemdağ, Plevne ve Sakarya Mahallesi sakinleri oldu. Alemdağ Kadın Eğitim Kültür Merkezi’nin önünden Çanakkale ve Bursa’ya 3 otobüs hareket etti. 150 kişilik kafileyi yolcu etmeye gelen Başkan Tiryaki, Altındağlı beylerin heyecanına ortak oldu. Sabahın erken saatlerinde soluğu Alemdağ Kadın eğitim Kültür Merkezi’nin önünde alan Başkan Tiryaki, Altındağlı beylere hayırlı yolculuklar diledi.

Yılda 20 bin kişi kültür gezilerinden faydalanıyor

Tek tek otobüslere binerek Altındağlı beylerle görüşen Başkan Veysel Tiryaki, kültür gezilerinin büyük önem taşıdığını vurgulayarak, bu gezilerin zihinleri aydınlattığını söyledi. Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi olarak yıl içerisinde 20 bin kişiyi kültür gezileriyle buluşturduklarına dikkat çekti. Bu gezilerden sadece kadınların değil çocukların ve erkeklerin de faydalandığını hatırlatan Başkan Tiryaki, bu sayede Altındağlı vatandaşların tarihimizi yerinde görerek öğrendiğini aktardı. Başkan Tiryaki, Çanakkale ve Bursa gezisinin Altındağlı beylerin hayatında önemli bir iz bırakacağına inandığını ve bu yerlerin herkes tarafından mutlaka görülmesi gerektiğini belirtti.

CEVAP VER