İstanbul’un kalbi, Türkiye’nin ilk hobi – aktivite festivali Big Boyz Festival’le, bugün Kemer Country’de atmaya başladı. Aksiyon ve eğlencenin zirve yaptığı, “büyüklere oyuncaklar” konseptiyle 3.’sü düzenlenen Big Boyz Festival, gün boyunca meraklılarına araba, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve denizde kullanılan en heyecan verici araçları deneyimleme fırsatı tanıdı.

Mercedes Unimog, Lotus ve Mercedes-Benz X-Class V6’yı deneyimleme imkanı da bulan misafirler ayrıca Hurricane 360 VR ile artırılmış sanal gerçekliğin sunduğu adrenalin dolu dakikalar yaşadılar. Cemiyet, iş, spor ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin de geldiği Big Boyz Festival’de, motosiklet ve V8 araçlarının oluşturduğu dev kortej ise olağanüstü bir görsel şölene imza atarak ilgi odağı oldu.

Renkli partiler, Grup Dayımlar ve DJ performansları ile gün boyunca eğlencenin zirve yaptığı festivalde rock müziğin sevilen gruplarından Yüksek Sadakat de muhteşem bir konser vererek katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Aksiyon ve eğlence dolu atmosferiyle, ikinci günü olan 16 Haziran’da da tüm hızıyla devam edecek olan Big Boyz Festival, Babalar Günü’nde de hayatınızın kahramanına verebileceğiniz unutulmaz bir hediye olacak. Festivalin 2. gününde de müzik, eğlence, adrenalin ve maceraya doyacak katılımcılar, akşam da dünyaca ünlü DJ Burak Yeter’in performansıyla coşacak.

Kemer Country Club’taki 15 bin metrekarelik alanda meraklılarına araba, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve denizde kullanılan en heyecan verici araçları deneyimleme fırsatı sunan festivale ilk gün 4 binin üzerinde ziyaretçi geldi. Dev konserler, nefes kesen macera dolu aktiviteler, hobiler, alana özel dizayn edilen keyifli alışveriş noktaları, çılgın partiler ve şovları ile şaşırtıcı ve unutulmaz anlara tanık olan misafirler aynı zamanda ailece keyifli bir gün geçirmenin de tadına vardılar.

Misafirler sıradışı araçları kullanmanın keyfini yaşadılar

Yaklaşık 70 yıldır dünyanın en iyi arazi araçlarından bir olarak kabul edilen Mercedes-Benz Unimog, Big Boyz Festival ile şehre indi. Festivale gelen ziyaretçiler bu devasa araç karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, sıradışı bir deneyim yaşamanın mutluluğunu da tattılar. Big Boyz Festival’e gelen misafirlerin bir başka çekim alanı da İngiliz zanaatkarlığını tüm detaylarıyla gözler önüne seren Lotus Car oldu. Dünyanın en çok saygı duyulan ve en yüksek performansa sahip spor otomobillerinden biri olan Lotus’u kallanan maceraseverler, 3.6 saniyede 100 km hıza ulaşmanın heyecanını ve keyfini yaşadılar.

Didem Soydan

Hurricane 360 VR ile adrenalin tavan yaptı!

Son dönemde büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve eğlence sektörüne yepyeni bir soluk getiren Hurricane 360 VR bu yıl Big Boyz Festival’in en ilgi çekici eğlence ünitelerinden biri oldu. 7 eksenli ve 360 derece dönebilen Hurricane 360 VR, artırılmış sanal gerçeklik teknolojisini bir adım daha ileri taşıyarak helikopterden ya da şelaleden atlamanın hissinden tutun da bir yanı uçurum olan daracık yolda son sürat gitmenin heyecanını birebir yaşatarak katılımcıları aksiyona doyurdu.

Motosiklet ve V8 araç tutkunlarına özel kortej

Her tarzdaki sürücünün özgürlüğünü ve bireyselliğini asfalt üzerinde istediği gibi ifade etmesini sağlayacak şekilde tasarlanmış Harley Davidson motorsikletleri de festivalde gerçekleştirdiği sürüş etkinliği ile heyecan severlerin sınırlarını test etmesini sağladı. Eşsiz güzellikteki motosikletlerin oluşturduğu ve görenlerin hayranlıkla izlediği korteje bu yıl V8 araçları da katıldı. Festival’in ilk günü alana giriş yapan, yüzlerce motosiklet ve V8 araçlarının oluşturduğu kortej, tüm misafirlerin ilgi odağı oldu.

Birkan Polat büyüledi

Motorsiklet tutkunlarını büyüleyen stuntrider şovuyla Birkan Polat nabızları yükseltirken, kendi sınırlarını test etmek isteyenler ise özel olarak hazırlanan X-Trial parkurundan ayrılmak istemedi. Mercedes-Benz X-Class V6 ile doğanın içinde yapılan heyecan dolu test sürüşleri de büyük ilgi gördü. Festival kapsamında, kompakt sınıftaki ilk 4 kapılı coupé olan Mercedes-Benz CLA da ziyaretçilerden tam not aldı.

Big Boyz Festival en keyifli ve heyecanlı macera – aksiyon oyunları ile katılımcıların, adrenalini zirvede hissetmelerini sağlıyor. Gillette alanında katılımcılar “Orta-kafa-gol” VR oyunu ile olağanüstü eğlenceli bir futbol keyfi yaşarken, Canon da Zoom Lens ile katılımcılara fotoğrafçılığın püf noktalarını aktarıyor. Vestel ise festival alanında Vestel Tv ve Xbox ile misafirlere oyun deneyimi yaşatırken Venus Z30, Desibel K550 kulaklık, Icaros Uçuş simülatörünü teset etmelerini sağlıyor. Ayrıca Mix & Go ile hazırlanan sağlıklı karışımlar ikram ederek festival severleri lezzetli bir yolculuğa da çıkarıyor. Canik Academy tarafından kurulan poligondaki atış eğitiminden Metal Hobi ile iş makinaları deneyimlemeye, Pitbike yarışlarından DJI Drone kullanımına, özel hazırlanacak parkurda ATV kullanmaktan DTV test sürüşlerine, Pony ile binicilik eğitimi, balta atma yarışması, golf, kaykay, paten ve BMX gösterilerine kadar hobi tutkunları aradıkları her şeyi bu yıl da Big Boyz Festival’de buldu. Tüm etkinlikler ve Pioneer DJ & SDJ Music Academy’nin DJ performansları eşliğinde Big Boyz Festival’in 2. gününde de partiler, eğlence, aksiyon ve macera tüm hızıyla sürecek.

CEVAP VER