Fransa’yı da tarihi bir galibiyetle devirerek 3’te 3 yapan A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020 yolundaki dördüncü eleme maçında İzlanda’ya konuk oluyor. İki takım da son çalışmalarını yaparken teknik direktörler de kararlarını verdi. İzlanda Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda?

Şenol Güneş yönetiminde 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’ne harika bir başlangıç yapan ve Fransa’yı da  tarihi bir galibiyetle mağlup eden A Milli Takımımız, dördüncü maçında İzlanda’ya konuk oluyor.

İzlanda Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda?

İlk üç maçta 9 puan toplayan ay-yıldızlılar, liderlik maçı için sahaya çıkıyor. 6 puana sahip İzlanda averajla 3. sırada yer alıyor. Laugardalsvöllur Stadı’nda oynanacak mücadele TSİ 21.45’te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayımlanacak.

Mücadelede, Polonya Futbol Federasyonundan hakem Szymon Marciniak düdük çalacak. Marciniak’ın yardımcılıklarını Paweł Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak. Türkiye’nin yer aldığı grupta TSİ 21.45’te Andorra-Fransa ve Arnavutluk-Moldova maçları da oynanacak. (Habertürk)

CEVAP VER