Euro 2020 elemeleri Türkiye Fransa maçıyla devam ediyor. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri’nde H Grubu’nda yer alan A Milli Takımımız, dünyanın en iyi milli takımları arasında yer alan Fransa’yı konuk edecek. Türkiye Fransa maçının sonucuyla dengeler değişecek. Peki, Türkiye Fransa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, milli maç bilgileri

Türkiye Fransa maçı için geri sayım devam ediyor. A Milli Futbol Takımımız 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 3. maçında Fransa ile mücadele edecek, tüm futbolseverlerin heyecanla beklediği milli maç Konya’da yapılacak. Mücadelede, Slovenya Futbol Federasyonundan Damir Skomina düdük çalacak. Peki, Türkiye Fransa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 3. maçında bu akşam Konya’da Fransa ile karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak mücadele saat 21.45’te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayımlanacak.

Mücadelede, Slovenya Futbol Federasyonundan Damir Skomina düdük çalacak. Skomina’nın yardımcılıklarını Jure Praprotnik ve Robert Vukan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Rade Obrenovic olacak. (Hürriyet)

CEVAP VER