Türkiye’nin düğün ve MICE destinasyonu olarak tercih edilmesi ve her sene daha da büyüyen pazardaki payının arttırılması amacıyla 12-16 Mayıs 2019 tarihleri arasında 4.sü düzenlenen International Mice & Wedding Forum IMWF 2019; Dünya MICE ve Wedding sektörüne yön verenlerin katılımıyla Antalya Rixos Premium Belek’te gerçekleşti.

Antalya’nın kalbinde önemli bir turizm hareketi yaşatan IMWF 2019; aralarında Hindistan, BDT Ülkeleri ve Dubai başta olmak üzere onlarca ülkeden, uluslararası destinasyon düğünleri, kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün karar verici en iyi isimlerini bir araya getirdi. Sunuculuğunu Ece Vahapoğlu’nun üstlendiği IMWF 2019, yüksek sayıda acente ve bu acentelerle görüşmeye gelen otel havayolu şirketi ve sektör tedarikçisi ve yöneticisinin katılımıyla turizm ekonomisinin yükselen pazarı olarak MICE ve Wedding pazarında Türkiye’ye dikkat çekti.

Dünya Mice and Wedding Sektörü’nün parlayan yıldızı TÜRKİYE oluyor

4 yıldır Dünya MICE ve Wedding sektörünün karar vericilerinin katılımıyla gerçekleşen IMWF’nin yürüttüğü çok yönlü tanıtım çalışmaların katma değer yansıması olarak, destinasyon düğünleri ve MICE pazarlarında gelen taleplerde artış sağlanırken IMWF2019 ile de ağırlanan birçok acente ilk kez Türkiye’de büyük işler gerçekleştirecek. IMWF 2019, MICE&Wedding sektörünün parlayan yıldızı olarak Türkiye’yi öne çıkararak, Türkiye tanıtımına büyük katkı sağladı.

IMWF 2019 katılımcıları, Aspendos Antik Tiyatrosu’ndaki muhteşem gece ile Tarihe tanıklık ettiler.

Binlerce yıllık tarihe tanıklık eden Aspendos’un ihtişamlı dokusunun önünde düzenlenen akşam yemeği ve ardından Antik Tiyatro’da gerçekleşen Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve Devlet Çok Sesli Korosunun temsili ise katılımcılardan tam not aldı. Aspendos Antik Tiyatro’sunun sahnesinde gerçekleşen ve tarihi tiyatronun binlerce yıllık geçmişinin izlerini süren özel mapping show ve ardından sahne üstünde Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve Devlet Çok Sesli Korosunun 200’ ün üzerinde sanatçı ve müzisyeninin performansı izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Aspendos Antik tiyatrosundaki muhteşem gecenin yanısıra birbirinden görkemli gece ve etkinlikleri ile de IMWF2019 ile Antalya ve Türkiye tanıtımı yapıldı.

2 milyon EURO bütçesi ile IMWF;

Dünya MICE ve Wedding sektörününün dikkatini Antalya başta olmak üzere Türkiye’ye çekti.

2 milyon euro bütçesi ile herhangi özel bir kurumun bugüne kadar yaptığı en büyük etkinlik olan IMWF2019 ile ülke tanıtımına ve ekonomisine önemli bir katma değer sağlandı.

Hindistan başta olmak üzere dünya düğün sektörüne yön veren Premium düğün acentelerinin CEO düzeyinde katılım sağladığı forumun Hindistan ve Türkiye turizm tarihinde ki en büyük tanıtma hareketi ile Global etkinlik sektörüne, Antalya’nın tanıtılması için büyük bir katkı sağlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Antalya Valiliği’nin destekleri ile gerçekleşen IMWF 2019, düğün turizmi ve MICE alanında faaliyet gösteren yabancı sosyal medya blogger’ları ve gazetecilere ilişkin bölümü IMWF ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) iş birliğinde gerçekleşti. Antalya Valisi Sn. Münir Karaloğlu’nun destekleriyle düzenlenen IMWF 2019, Türk Hava Yolları Ana Partnerliğinde ve Rixos Premium Belek Konaklama sponsorluğu, Inventum Global’in güç birliği ile gerçekleşti. Hindistan’ın en iyi banket ve catering şirketlerinden Foodlink organizasyonun catering partnerliğini üstlendi.

Antalya’nın tarihi dokusunu ve kültürel zenginliğini yerinde göstermek ve Türkiye turizminin kalbi Antalya’yı tanıtmak üzere tüm katılımcılara yönelik düzenlen farklı gezi rotaları, özel organizasyonlar ve sosyal aktivitelerin ardından IMWF düzenlenen özel gala yemeği ile sona erdi.

CEVAP VER