Galatasaray: 3

Halkbank ANKARA: 0

2018-2019 Efeler Voleybol Ligi finalleri üçüncülük-dördüncülük serisinin ilk maçında Galatasaray, Halkbank’ı 3-0 mağlup etti. Serinin ikinci maçı 24 Nisan’da Ankara’da oynanacak.

Karşılaşmanın ilk seti vasatı aşamayan bir görüntü çizdi. Mücadele dozu ve kalite düşüktü. Halkbank rakibine karşı Luburic ve Efe Bayram’la karşı durmaya çalışsa da 25-22’yi bulan Galatasaray 1-0 öne geçti.

İkinci sette genel görüntü değişmedi. Manşette ve top öldürmede problem yaşayan Ankara ekibi, rakibini zaman zaman yakaladı. Bu avantajları değerlendiremeyen başkentliler seti 27-25 kaybetti: 2-0.

Halkbank, üçüncü sete atak karakterli bir kadro ile başladı. Oyun ve skor olarak üstünlüğünü devam ettirdi, ancak servis atamadı. Mavi-Beyazlılar defans ve manşette çok hata yapınca, Galatasaray önce yakaladı. Ardından da 25-22 ile seti, 3-0’la da maçı kazandı.

Salon: Burhan Felek

Hakemler: Erdal Akıncı, Seçkin Yener

Galatasaray: Oleg Antonov, Justin Duff, Oliver Venno, Melih Sıratca, Doğukan Ulu, Selçuk Keskin (Can Ayvazoğlu, Onurcan Çakır, Emin Gök)

Halkbank ANKARA: Alen Sket, Furkan Aydın, Drazen Luburic, Efe Bayram, Hakkı Çapkınoğlu, Michele Baranowicz Arslan Ekşi (Hasan Yeşilbudak, Alperay Demirciler, Arslan Ekşi, Abdullah Çam, Burutay Subaşı)

Setler: 25-22, 27-25, 25-22

Süre:  (1.2528, 27, 28)

CEVAP VER