Yakın dostlarının davetli olduğu gecede sahneye çıkarak unutulmaz anlar yaşatan Bergüzar Korel’in eşi Halit Ergenç’le yaptığı düet geceye damga vurdu.   

Kültür sanat dünyasını bir araya getiren etkinlikte Aykut Gürel ve Orkestrası’yla muhteşem bir performans sergileyen Korel, davetlilerden tam not aldı.

Zorlu PSM’nin şehre yeni bir soluk getiren kulübü Touché, önceki akşam Bergüzar Korel’in müzik ziyafetine ev sahipliği yaptı. Korel’in yakın dostlarının davetli olduğu bu özel geceye sanat dünyasından aralarında Burak Sağyaşar, Boran Kuzum, Engin Hepileri, Ferhan Şensoy, İbrahim Selim, Merve Dizdar, Miray Daner, Onur Büyüktopçu, Timur Savcı, Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan ve Selma Ergeç’in de bulunduğu birçok ünlü isim katıldı.

Bergüzar Korel, 17 şarkılık repertuvarının yanı sıra eşi Halit Ergenç’le özel bir düete imza atarak “Can’t Take My Eyes Off You” ve “Sensiz Saadet Neymiş” parçalarını seslendirdi. Korel’in yakın dostlarına müzik ziyafeti sunduğu gecede, Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola ve Enis Arıkan da Bergüzar Korel’in davetiyle sahneye çıkarak birer parça seslendirdiler.

CEVAP VER