Türkiye Polis Radyosu 67 yıllık arşivi , Podium Ankara Alışveriş Merkezi organizasyonu ve işbirliği ile Ankara’da ziyaretçilerle buluşuyor.

Nostaljik dokunuşlarla bezenmiş sergi alanı ve müziklerle adeta tarihi anı tüneline girecek olan misafirler ,Türkiye Polis Radyosu Canlı Yayınlarına’da katılabilecek.

15-16-17 Şubat tarihlerinde Podium Ankara Alışveriş Merkezi evsahipliğinde gerçekleştirilen bu özel organizasyonda ‘’Geçmişten Günümüze Polis KıyafetleriSergisi’’,’’Türkiye Polis RadyosuNostaljik Plak Sergisi’’’67 Yıl Türkiye Polis Radyosu Fotoğraf Sergisi’’ yer alıyor.

Her gün düzenlenecek özel programlar ile Türkiye Polis Radyosu Canlı Yayınları 19.00-21.00 saatlerinde Podium Ankara Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek.Özel röportajlarla nostaljik eserlerden özel istekler alınacak.

16 Şubat Cumartesi saat 15.00 ‘te Açılış Töreni akabinde DJ Performans ‘’ta Saygın Deniz ,17 Şubat Pazar günü saat 16.00’da ise organizasyon kapsamında  80’LER Nostalji Özel Konseri gerçekleştirilecek.

Podium Ankara Alışveriş Merkezi düzenlediği farklı ve keyifli tüm etkinlikleri ile Ankara’nın gözde merkezlerinden biri olmaya devam ediyor.

Siz de  Podium Ankara’yı takip edin,alışveriş keyfiniz yanına nostaljik ezgileri de yerleştirin,anılarınızda yer alsın.

Düzenlenen,bu dikkat çeken organizasyona bütün Ankaralılar davetli.

CEVAP VER