Eğlence, Etkinlik, Park, Rekreasyon Fuarı ATRAX’19, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen fuar, 50 ülkeden 10 bin ziyaretçi hedefliyor. Türkiye’de ilk kez sergilenecek birçok farklı ürünün bulunacağı fuarda, eğlence parklarından çocuk oyun gruplarına, jetonlu oyun makinelerinden tırmanma duvarı ekipmanlarına, hareket simülatörlerinden ses ışık sahne sistemlerine kadar eğlenceye dair A’dan Z’ye her şey yer alıyor. Fuar,Cumartesi gününe kadar açık olacak.

Türkiye’nin en eğlenceli buluşması başladı. Yoğun bir katılım ile başlayan fuar, eğlence sektörün buluşma noktası olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sadece çocuklarla kalmayıp her yaştan insana hitap eden fuarda birbirinden renkli görüntülere sahne oluyor. Dünya’nın en fazla kazandıran sektörün büyüklüğü Dünya’da 2 trilyon iken Türkiye’de 13 milyar dolar. Bu konuda en hızlı büyüyen 9. Ülke Türkiye, Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen Atrax19 ile ülkemize önemli katkılar sağlayacak.

Mutlu Şehirler Konuşuluyor

düzenlenen Her yıl fuar kapsamında sektör dinamiklerinin ele alındığı ve Sponsorluğunun Polin Waterparks tarafından üstlenildiği konferanslarda bu yıl, Bir şehrin mutluluğunun, o şehirde yaşayan insanların mutluluğuna bağlı olduğu düşüncesinden yola çıkılarak ‘Mutlu Şehirler’ konuşuluyor. Konferans, sektör liderlerini, akademisyenleri, dernek başkanlarını, başarılı isimleri ve kurum-kuruluş yöneticilerini bir araya getirerek sektörün gelişiminde önemli bir rol oynuyor.

Sektörün Enleri Ödüllendiriliyor

Sektör profesyonellerinin ajandasında ilk sırada bulunan ATRAX19, aynı zamanda önemli bir ödül törenine de ev sahipliği yapıyor. Eğlence sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek yarışması ‘Shining Star Awards 2019 – Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri’, bu yıl 6. kez gerçekleşecek. Yarışma, ‘Eğlencenin Yıldızları’, ‘Sektörün Yıldızları’ ve ‘Tema Yıldızları-Mutlu Şehirler’ adı altında 3 kategoriden başvuruları kabul etti. Sektör profesyonellerinin bulunduğu jüri tarafından seçilen projeler, 15 Şubat’ta Crowne Plaza Florya Otel’de düzenlenecek görkemli gece ile ödüllendirilecek.

CEVAP VER