Saran Group İngiltere Premier Ligi ile anlaşmasını 2022’ye kadar yeniledi. Anlaşmaya göre İngiltere Premier Ligi 2022’ye kadar, 3 sezon daha S Sport ve S Sport Plus’ta yayınlanmaya devam edecek.

Türkiye’nin Premium spor kanalı S Sport dünyanın en çok izlenen ve en pahalı futbol ligi olan PremierLeague ile anlaşmasını yenileyerek, bu içeriği 3 yıl daha yayınlayacağını tüm sporseverlere müjdeledi. PremierLeague maçları ayrıca Saran Group bünyesinde yer alan S Sport Plus uygulaması üzerinden de yayınlanacak.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, bu konuda şu bilgileri verdi:

“Dünyanın en iyi spor müsabakalarını ve sporcularını Türk sporseverler ile buluşturmak için yaptığımız yatırımlara devam ediyoruz. Saran Group ile PremierLeague arasında yenilenen anlaşma, sadece bizim kanalımız S Sport ve mobil uygulamamız S Sport Plus için değil, Türk sporseverleri için de önemli bir kazanım olmuştur. Bu vesile ile Saran Group, ülkemize olan inancını, spor ve yayıncılık alanına yaptığı yeni yatırımlarla bir kez daha göstermiş oldu”

S Sport dünyanın en çok takip edilen spor organizasyonlarını Türk sporseverlerle buluşturuyor

S Sport ve S Sport Plus, PremierLeague‘in yanı sıra dünyanın en çok takip edilen, en prestijli spor organizasyonlarını da izleyicilerle buluşturmaya ve spor sevgisini geniş kitlelere ulaştırmaya devam ediyor. S Sport, PremierLeague’in yanı sıra, NBA,  Formula 1, Moto GP, UFC, WWE,DiamondLeague, FIS, FIS Freestyle, Sumo, Monster Jam gösterileri ve Barcelona’nın kulüp kanalı

BARCA TV‘yi yayınlamaya devam ediyor. Ayrıca yayın dönemi içerisinde FIVB Plaj Voleybolu Turnuvaları ve uluslararası voleybol turnuvaları, WTA

Tenis Turnuvaları, ATP 500 Tenis Turnuvaları, World Super Bike (WSBK), SPN Winter&Summer X Games, PGS Tour Golf Turnuvası ve World`s

Strongest Man yarışmaları da S Sport’ta sporseverlerle buluşuyor. S SportDigiturk 85 – D Smart 78 – TV+ 77 ve Tivibu 74 nolu kanallardan izlenebiliyor.

S Sport Plus ile Premier League her an yanınızda

Türkiye’de spor yayıncılığının yeni yüzü S Sport Plus, PremierLeague, Bundesliga, NBA, Formula 1, UFC, Portekiz, Belçika, Çin Ligleri, MotoGP, ATP500 ve daha pek çok kaliteli ve premium spor içeriğini, Canlı Yayın, Tekrar-İzle, Seç-İzle seçenekleriylesporseverlere sunuyor. Uygulama sayesinde farklı branşlardaki pek çok spor içeriğine sporseverler istedikleri yerde her an ulaşabiliyorlar. Ayda 300 saatin üzerinde canlı yayın gerçekleştiren uygulamanın aynı anda 5 canlı yayın özelliği,özellikle hafta sonları aynı saate gelen maç programlarında önemli bir konfor sağlıyor. Kullanıcılar, çoklu ekran özelliği ile bir maçtan diğer maç yayına, istedikleri an istedikleri cihaz üzerinde geçebiliyorlar. S Sport Plus uygulamasına; AppStore ve Play Store uygulama mağazalarından erişilebildiği gibi, Apple TV ve Google Chromecast ile geniş ekran seçenekleri de sunuluyor.

CEVAP VER