Yerli ve dünya çapındaki yıldızlardan oluşan etkileyici bir ekip, OMEGA’nın St. Moritz’de düzenlediğÜnlülerle Kızak Yarışı‘nda yüksek hız deneyiminin keyfini yaşadı.

Yarış kızakları çok hızlı ve hiç de korkaklara göre değil. OMEGA’nın ünlü konukları bu zorluğa hazırdı. St. Moritz’deki 1722 metrelik pistte hızlanırken kalp atışlarını hızlandıran her anın keyfini sürdüler.

Seçkin konuklar arasında şu isimler yer alıyordu: İtalyan moda girişimcisi Chiara Ferragni; “Vampire Diaries” dizisindeki rolüyle tanınan oyuncu ve yönetmen Paul Wesley; Netflix dizisi “Elite” ile tanınan İspanyol oyuncu Miguel Bernardeau, Almanya’dan sunucu Thore Schölermann, kız arkadaşı Jana Julie Kilka ve manken Franziska Knuppe. Yerli isimler arasındaysa aktris Zoë Pastelle Holthuizen, manken Steven Epprecht ve manken/sunucu Christa Rigozzi Marchese bulunuyordu.

Chiara Ferragni

Yokuş aşağı hızlanırken kızak ustalarının güvenli ellerinde olan ünlüler, bitiş çizgisine ulaşana dek süren bir adrenalin patlaması ile Olimpiyat ruhunun keyfine varma imkanı buldu.

Olimpiyat Oyunları ve Uluslararası Yarış Kızağı ve Skeleton Federasyonu (IBSF) resmi zaman sponsoru olan OMEGA, birçok Kış Olimpiyatları ve IBSF Dünya Kupası etkinliğinde önde gelen yarış kızağı ekiplerinin hızını kaydetti. OMEGA’nın ünlü konukları daha düşük hızda seyretse de etkinlik alanı birinci sınıftı. Prestijli Olympia pisti, 1928 ve 1948 olimpiyatlarında yarış kızağı etkinliklerinin düzenlendiği tesis. St. Moritz’de bulunan Olympia, dünyanın en eski yarış kızağı pisti olmanın yanı sıra doğal olarak soğutulan tek pist olma özelliğini de taşıyor.

Paul Wesley

CEVAP VER