Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünde başlayan sanat serüvenlerini 29 yıl sonra Çankaya Belediyesi Galeri Çankaya’da buluşturan 7 arkadaşın Yine Yeniden resim sergisi sanatseverleri bekliyor.

Çankaya Belediyesi Galeri Çankaya, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde yolları kesişen dostları 29 yıl aradan sonra bir sergide buluşturdu. Her biri sanata gönül vermiş 7 arkadaştan oluşan ve Muharrem Aygün öncülüğünde bir araya gelen Hacettepeli ressamların açtıkları Yine Yeniden sergisi Çankaya Belediyesi Galeri Çankaya’da görücüye çıktı.

Bundan 29 yıl önce başladıkları sanat yolculuklarında hayallerini biriktirerek oluşturdukları eserleri halka sunma çabası gösteren ressamlar, sergiledikleri 58 eseri sanatseverlerin beğenisine sundu.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatkar, toplumda uzun mücadele ve gayretlerden sonra alnında ışığı ilk hisseden insandır” sözünü ilke edinen sanatçıların sergisi, 8 Şubat’a dek Çankaya Belediyesi Galeri Çankaya’da görülebilecek.

CEVAP VER