Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran ve ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran ile bir hafta süren eşsiz bir tatil deneyi yaşadı. Kuzey kutup çizgisinin geçtiği yere giden Başaran çifti – 28 derece soğuğa rağmen unutulmaz bir tatil yaşadıklarını kaydetti.

MAVİ KUTUP ÇİZGİSİNİ GÖRDÜLER

Kendi alanlarında önemli işlere imza atan Başaran çifti bir haftalık tatil için Finlandiya’ya gitti. Helsinki’den uçakla kuzeye giden Başaran çifti Rovaniemi şehrindeki Santa Claus’a geçti. Çift, kutup mavi çizgisinin geçtiği yere ulaştı orada hatıra fotoğrafları çektirdi. Mavi kutup çizgisinin yakınında bulunmanın kendileri için eşsiz bir deneyim sunduğunu kaydeden Başaran çifti “-28 derece soğuğa rağmen burası müthiş bir deneyim oldu bizim için” dedi.

BUZ OTELİNDE KALDILAR, HUSKY SAFARİ TURU YAPTILAR

Yatakları buzdan olan ve geyik derisi serilmiş Buz Oteli’nde kalan ünlü çift,dünyanın en sevimli hayvanlarından olan Huskyleri görüp,Husky safari turuna katıldılar.

GEYİK ETİ YEDİLER

Rovaniemi şehrinin küçük ancak farklı tat deneyimleri sunduğunu belirten çift Restaurant Nili’de yedikleri geyik etinin oldukça lezzetli olduğunu kaydetti. Anılan restoranın yöresel motiflerle dekore edildiğini belirten çift “Bu restoranda yer bulabilmek için önceden rezervasyon yaptırmakta yarar var” dedi.

CEVAP VER