2019 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Erciyes Etabı, her iki kategoride oynanan yarı final, bronz madalya ve final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Bayanlar kategorisinde bugün alınan sonuçlar şu şekilde:

Motrich-Volodarskaya-Syrtseva-Khakimzanova (Rusya) / Ferrazzo-Cervella-Parenzan-Tonon (İtalya): 2-1 (15-9, 7-15, 15-11)

Poszmikova-Jurenkova-Zyani Rusnakova (Slovakya) / Selin Yurtsever-Bahanur Gökalp-Merve Çelebi (Türkiye): 0-2 (9-15, 12-15)

Yarı Finaller

Knoblochova-Zolnercikova-Lojkova (Çek Cum.) / Motrich-Volodarskaya-Syrtseva-Khakimzanova (Rusya):  0-2 (10 – 15, 10 – 15)

Lapteva-Pavlova- Novikova-Terenteva (Rusya) / Selin Yurtsever-Bahanur Gökalp-Merve Çelebi (Türkiye): 2-1 (12-15, 15-9, 15-10)

Üçüncülük Maçı

Knoblochova-Zolnercikova-Lojkova (Çek Cum.) / Selin Yurtsever-Bahanur Gökalp-Merve Çelebi (Türkiye): 0-2 (10-15, 12-15)

Final Maçı

Motrich-Volodarskaya-Syrtseva-Khakimzanova (Rusya) / Lapteva-Pavlova- Novikova-Terenteva (Rusya): 2-0 (15-12, 15-10)

Bu sonuçların ardından Motrich-Volodarskaya-Syrtseva-Khakimzanova‘dan oluşan Rusya takımı altın madalya, Lapteva-Pavlova- Novikova-Terenteva‘dan oluşan Rusya 2 takımı gümüş madalya, temsilcilerimiz Selin Yurtsever-Bahanur Gökalp-Merve Çelebi‘den oluşan Türkiye takımı ise bronz madalyanın sahibi oldu.

2019 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Erciyes Etabı’nda bayanlar kategorisinde üçüncü gün alınan sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

Erkekler kategorisinde bugün alınan sonuçlar şu şekilde:

Necula-Farcas-Mehedinteanu (Romanya) / Shabalin-Polikarpov-Markov-Kayumov (Rusya): 0-2 (4-15, 10-15)

Daianov-Kramarenko-Myskiv (Rusya) / Dündar Yıldırım-Ersin Durgut-Ali Cebeci-Emirhan Ulutaş (Türkiye): 2-0 (15-9, 16-14)

Yarı Finaller

Bobrikov-Mikhalev-Smorchkov (Rusya) / Shabalin-Polikarpov-Markov-Kayumov (Rusya): 0-2 (11-15, 11-15)

Rakusov-Bogatov-Kuzmin-Bakhnar (Rusya) / Daianov-Kramarenko-Myskiv (Rusya): 0-2 (15-17, 12-15)

Üçüncülük Maçı

Bobrikov-Mikhalev-Smorchkov (Rusya) / Rakusov-Bogatov-Kuzmin-Bakhnar (Rusya): 0-2 (10-15, 16-18)

Final Maçı

Shabalin-Polikarpov-Markov-Kayumov (Rusya) / Daianov-Kramarenko-Myskiv (Rusya): 0-2 (9-15, 8-15)

Bu sonuçların ardından Daianov-Kramarenko-Myskiv‘den oluşan Rusya 1 takımı altın madalya, Shabalin-Polikarpov-Markov-Kayumov‘dan oluşan Rusya 4 takımı gümüş madalya ve Rakusov-Bogatov-Kuzmin-Bakhnar‘dan oluşan Rusya 2 takımı ise bronz madalyanın sahibi oldu.

2019 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Erciyes Etabı’nda erkekler kategorisinde üçüncü gün alınan sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

2019 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Erciyes Etabı’nda madalya ve ödüller ise; final karşılaşmaların ardından düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Bayanlar kategorisinin şampiyonları Motrich-Volodarskaya-Syrtseva-Khakimzanova (Rusya) takımına madalyalarını; Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, kupalarını; TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş verdi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Lapteva-Pavlova- Novikova-Terenteva (Rusya) takımına madalyalarını Kayseri Gençlik Spor ve İl Müdürü Murat Eskici, kupalarını ise Kayseri Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz verdi.

Turnuvanın üçüncüsü olan  Selin Yurtsever-Bahanur Gökalp-Merve Çelebi (Türkiye) takımına ise madalyalarını; Türk Hava Yolları Kayseri Müdürü Fatih İnan, kupalarını ise CEV Teknik Delegesi Dirk Decher verdi.

Erkekler kategorisinin şampiyonları Daianov-Kramarenko-Myskiv (Rusya) takımına madalyalarını; Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, kupalarını; TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş verdi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Shabalin-Polikarpov-Markov-Kayumov (Rusya) takımına madalyalarını Kayseri Gençlik Spor ve İl Müdürü Murat Eskici, kupalarını ise Kayseri Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz verdi.

Turnuvanın üçüncüsü olan Rakusov-Bogatov-Kuzmin-Bakhnar (Rusya) takımına ise madalyalarını; Türk Hava Yolları Kayseri Müdürü Fatih İnan, kupalarını ise CEV Teknik Delegesi Dirk Decher verdi.

Ayrıca; TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, bu harika organizasyona ev sahipliği yapan ve organizasyonun Kayseri’ye gelmesini ve başarıyla gerçekleşmesini sağlayan Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı ve Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile CEV Teknik Delegesi Dirk Decher’e teşekkür plaketi takdim etti.

2019 CEV Avrupa Kar Voleybolu Turu, 15-17 Şubat 2019 tarihlerinde Gürcistan’ın Bakuriani şehrinde düzenlenecek Bakuriani Etabı ile devam edecek.

CEVAP VER