AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse Ortaköy Mahallesi’nde bulunan bir köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Özhaseki ve Köse mahalle sakinleriyle çay içip sohbet etti. Cumhur İttifakı’nın adayı olduğunu kaydeden Özhaseki, “Biz Cumhur İttifakı’nın adayıyız. İnşallah göreve geldiğimizde tüm milletimize ayrım yapmadan hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

İkinci durak Mamak esnafı

Ortaköy ziyaretinin ardından Mamak Çarşı İçi esnafını ziyaret eden Özhaseki, Özcan ve Köse hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafa kulak veren Murat Köse fırından ekmek alarak vatandaşa ikram etti. Esnafın istek ve taleplerini her zaman dikkate alacaklarını kaydeden Köse, “Tevazu, samimiyet ile vatandaşlarımız ve esnafımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. İlçedeki hareketliliğin ve ticaret hacminin artması için esnafımızın her daim yanında olacağız. Vatandaşımız ve esnafımızla ekmeğimizi bölüşeceğiz” dedi.

CEVAP VER