Adaylığı açıklanır açıklanmaz seçim çalışmalarına hız veren Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, Lalahan esnafını ziyaret etti.

Gezi sırasında gencinden yaşlısına vatandaşlarla da bir araya gelen Köse, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Köse, “Mamak için vatandaşların hangi hizmete ihtiyacı var ise o noktada en iyisini yapmak adına gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi.

Görüş ve önerilerini dikkate alıyoruz

Ziyaret kapsamında Lalahan Aile Merkezi’nde kursiyerlerle bir araya gelen Köse, merkezin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kadınların ülke ekonomisine katkıda bulunması amacıyla merkezlerin önemine dikkat çeken Köse, kursiyerlerle de istişarede bulundu. Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse’nin, bir sonraki durağı ise Lalahan Mahalle Muhtarlığı oldu. Mamak’ın her yeri için özel ve ayrıntılı bir çalışma içinde olduklarını ifade eden Köse, “Tevazu, samimiyet ile vatandaşlarımız ve esnafımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Sıkılmadık el bırakmıyor, vatandaşlarımızla sohbet ediyor, esnafımıza da hayırlı işler temennisinde bulunuyoruz. Güzel Mamak için herkesin görüş ve önerilerini dikkate alıyoruz” dedi.

CEVAP VER