Önceki gün çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Osmanlıspor’da, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu oyuncuların azmini ve performansını beğenince akşam antrenmanını iptal etti.

Tecrübeli teknik adam Hamza Hamzaoğlu, oyuncularını ödüllendirdi. Önceki gün çift antrenman yapan ve bugün de çift antrenman yapacak olan Mor-Sarılı ekipte, teknik ekip, oyuncuların azmini ve performansını beğenince akşam antrenmanını iptal etti.

Günün tek antrenmanına Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde Batıkent Tesisleri’nde çıkan ekip, yaklaşık olarak 1,5 saat çalıştı. Antrenmana topla ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan oyuncular, 8’e 3 top kapma oyunuyla antrenmanı devam ettirdi. Daha sonra yarı sahada çeşitli pas organizasyonlarında bulunan Mor-Sarılı ekip, 3 takım halinde dönüşümlü olarak yaptığı maçla antrenmanı sonlandırdı. Hakan Arıkan, Tisdell, Sinan, Umar, Ndiaye, Koray, Muhammed, Erdal ve Numan’dan oluşan takım, maç sonunda büyük sevinç yaşarken galibiyet pozu da vermeyi ihmal etmedi.

Mehmet Güven, Musa Çağıran, Engin Bekdemir, Aykut Demir, Webo ve Avdija antrenmana çıkmazken bu oyuncular fitness salonunda çalışmalarını devam ettirdi.

CEVAP VER