Quality of Magazin ve qualitydergisi.com ailesi önceki gece İstanbul’un gözde mekanlarından Cahide’de gerçekleştirdiği muhteşem organizasyonla kış sezonuna merhaba dedi.

Quality of Magazin Dergisi Yayın Yönetmeni Salih Keçeci ve ekibinin ev sahipliğinde düzenlenen geceye cemiyet, iş, sanat, moda ve spor dünyasının sevilen isimleri de katıldı.

Açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte organizasyona katkıda bulunarak kapılarını bu özel geceye açan Cahide’nin sahibi İzzet Çapa,  Azka Otel patronu Bülent Kaya, İma Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Bağcı, Yediren Adam yaratıcısı ve sahibi Mehmet Erözcan’a Kışa Merhaba Partisine verdikleri katkı dolayısıyla plaketleri takdim edildi.
Gece boyunca Cahide Müzikhol ekibinin özel dans ve renkli sahne şovları ile eğlenen davetliler ”Kışa Merhaba Partisi”nde yeni sezonu coşku ile karşıladılar. Gecenin finalinde sahneye gelen devasa kutlama pastasını Orhan Gencebay Selda Alkor, Burcu Güneş ve Behzat Gerçeker ve diğer sanatçı dostlarıyla birlikte kesen Salih Keçeci, ilk dilimi kendi elleriyle Orhan Gencebay’a ikram etti.

Öte yandan gecenin finalinde Yediren Adam’ın midyelerinin tadına bakmayı da ihmal etmeyen konuklardan özellikle İvana Sert, Banu Zorlu, Gizem Özdilli ve Tuğba Özay yedikleri midyelerle adeta birbirleri ile kıyasıya bir yarış içerisine girdiler. ”Daha önce beş yüz midye yemiştim’ diyerek ilginç bir iddiada bulunan Banu Zorlu’nun beş midyede kaldığı rekabet, gece sonunda eşitlikte noktalanırken kazanan dostluk ve eğlence oldu. Gece sonunda midyelerin tadına bakan Arabesk’in ”Orhan Baba”sı Orhan Gencebay ise tadına baktığı midyelerin lezzetine hayran kaldığını ifade ederek ”Beni yarışa dahil etmeyin çocuklar. Ben bu konuda ancak hakem olabilirim.” sözleri ile herkesi tebessüm ettirmeyi başardı.

CEVAP VER