Beypazarı Belediyesi’nin yenilikçi ve modern tasarımlarla mesire ve piknik alanına dönüştüreceği 72 bin metrekarelikHıdırlık Tepesi Rekreasyon alanı çalışmaları sürüyor.

Beypazarı Belediyesi, ilçemize yeni cazibe merkezi oluşturmak amacıyla toplam 72 bin metrekarelik Hıdırlık Mesire alanını düzenleyerek her yaştan insanın keyifli saatler geçirebileceği bir yaşam alanı haline dönüştürüyor. Yapım aşamasında sona gelinen Hıdırlık Mesire ve Rekreasyon Alanının yakın zamanda çalışmaları tamamlanarak halkımız hizmetine sunulacak.

Tarihi ve Turistlik ilçemizi ziyaret edenlerin ilk uğrak yeri, şehrin tüm güzelliklerini bir arada görebildikleri, hem yeni yerleşim, hem de tarihi dokuya hakim olan Hıdırlık Tepesi’nde, seyir terasları, anfi tiyatro, piknik alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, yöresel gıda satış tezgahları, kafe restoran ve otoparklar bulunacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, “Hıdırlık, ilçe halkımız ve ilçemize gelen misafirlerimizin aileleri ile birlikte nefes alabileceği, açık hava müzesi ilçemizin güzelliklerini seyir edebileceği en güzel noktalardan birisidir. Başlatmış olduğumuz çalışmalarla birlikte bu mekanımızı daha nezih bir yer haline getirerek en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz’’ dedi.

 

CEVAP VER