Alfardan Properties ve Workinton arasında ortaklık anlaşması imzaladı. İşbirliği kapsamında hazır ofis, ortak çalışma alanı, sanal ofis ve toplantı odası hizmetlerinde yeni dönem başlayacak.

Alfardan Properties ve Workinton arasında tam teşekküllü ortak çalışma alanları, sanal ve hazır ofisler sağlamak için ortaklık anlaşması imzalandı. Proje ile ileri gelen lüks emlak geliştiricilerinin, yeni nesil girişimcilerin ve ülkedeki işgücünün ihtiyaçlarını karşılamak için sunduğu ürün yelpazesi genişletilecek.

Hızlı gelişen modern emlak endüstrisinde konumunu koruyan Alfardan Properties, yerel hazır ofis, ortak çalışma alanı, sanal ofis ve toplantı odası hizmetleri sektöründeki projelerine devam edecek.

İşbirliği ile ilgili konuşan Alfardan Properties COO’su Mohamed Sleiman, “İnovasyon ruhu ile çalışan Alfardan Properties, farklı demografilerden farklı yatırımcılarla etkileşim kurmak için yeni girişimlere yeşil ışık yakmaya devam ediyor. Bu strateji, Katar Ulusal Vizyonu 2030’un ekonomik, sosyal, insani ve çevresel gelişmelerin temel ilkeleri ile uyumluluk gösteriyor. Workinton ile olan ortaklığımız kapsamında, yerel ekonominin omurgası olan küçük ve orta ölçekli işletmelerden gelen küçük ve hazır ofis taleplerini kalite anlayışımızla karşılamayı hedefliyoruz. İşbirliğimiz, müşterilerimize tek seçeneğin büyük ofisler kiralamak olmadığını göstererek yeni seçenekler sunmamızı sağlayacaktır. Workinton ile işbirliğimiz nedeniyle heyecan duyuyor, bu yeni girişimimizin başarısına şahitlik etmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi.

Workinton CEO’su Pınar Massena ise “Workinton ile Alfardan Properties, sunulan yüksek kaliteli ürünler ve hazır ofisler ile aynı seviye mükemmeliyet ve liderlik taahhüt ediyor. Yaklaşık 2 milyon Katar Riyali yatırım yapıldı. İşbirliği kapsamında Doha’da 2. Şube ile Umman Muscat’ta bir şube açılması ve toplam yatırımının 3,5-4 milyon Katar Riyali olması planlanıyor. Ortak hedeflerimiz, bağlarımızı hem bizim hem de pazarımız için daha güçlü ve daha değerli kılıyor. Alfardan Properties ile olan ortaklığımız sayesinde, Workinton, Katar’ın genişleyen hazır ofis, ortak çalışma alanı, sanal ofis ve toplantı odası hizmetleri pazarındaki en büyük payı sağlama yönünde büyük bir adım attı. Atılan bu imza, kuruluş tarihimizin önemli dönüm noktalarından birini oluşturuyor ve müşterilerimizin kişiye özel ihtiyaçlarını karşılamak için birlikte çalıştığımız bu ortaklığın bizi ulaştıracağı noktayı görmek için heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER