Samimi, etkileyici ve bir o kadar da özel bir etkinlik olan Rallye des Légendes Richard Mille, otomobil dünyasının 25 devini Fransa’nın güney doğusunda gerçekleşen 3 günlük muhteşem rallide bir araya getirdi.

Her gün Hôtel Baumanière’den yola çıkarak, yaklaşık 250 kilometre olan etaplarda dostane bir yarış sergileyen katılımcılar, Fransız yaşam tarzını kutlamak için gastronomik kusursuzluğuyla ün salmış olan bu tarihi bölgenin büyüsüne tanıklık ettiler. Yaz sezonunun ardından dostlarla Provence bölgesini keşfetmek fikriyle rotaların açıklanmadığı yarış, Baux-de-Provence, Gard ve Luberon şehirlerinin dar ve kasisli yollarında sürüş zevki ve Mont Ventoux gibi rotaların manzaralarının keyfini sunarken, Circuit de Lédenon ve Le Grand Sambuc pistlerinde tam gaz yarış keyfi yaşattı. Richard Mille’in iş ortağı McLaren Automotive de, 570S ve 720S model arabalarını kullanan misafirlerine eşlik etti. 1961 yapımı bir Aston Martin DB4GT Zagato’yla karşılaşmak, 1971 yapımı bir Matra MS 600’ün ardından araba kullanmak ya da Provence’ın göbeğinde, 1958 yapımı bir Porsche 356 Carrera GT Speedster’ın, 1960 yapımı bir Ferrari 250 GT California Spider ile 1931 yapımı bir Alfa Romeo 8C 2300 Touring tarafından sollandığını izlemek; Rallye des Legends Richard Mille 2018, her gün yaşanmayacak bir tecrübe sundu.

Richard Mille, Peter Auto’nun bu yeni konseptini desteklemelerinin gerekliliğinin kendileri için çok net olduğunu açıkladı ve; ‘Provence, benim özellikle tutkun olduğum, birçok açıdan sayısız deneyimler vaat eden bir bölge. Gridin ve organizasyonun kalitesi ile bunun gerçekleşmesine katkıda bulunmanın verdiği mutluluk, bu özel ralliyi var olan en istisnai ralli haline getirirken, sektörün gelişmesi için de çok büyük bir potansiyel sunuyor.’ dedi.

İlk kez bu yıl düzenlenen Rallye des Légendes Richard Mille, önümüzdeki yıl katılımcılara çok daha özel arabalar eşliğinde Avrupa’nın başka bir bölgesini keşfetme fırsatı tanıyacak.

CEVAP VER