Ankaragücü’nün resmi internet sitesinde; cuma günkü Kastamonuspor müsabakasının centilmence geçeceğini ümit ettiklerine dair bir duyuruya yer verildi.

Duyuruda;

“14 Nisan Cuma günü deplasmanda karşılaşacağımız Kastamonuspor 1966 müsabakasının Türk Futboluna yakışır bir şekilde centilmence geçeceğini ümit ediyoruz.

Ligin bitimine üç hafta kala biz şampiyonluk için, Kastamonuspor 1966’da play-off için mücadele ediyor.

Müsabakanın önemini göz önünde bulunduran TFF, müsabakayı yönetmesi için Klasman hakemi olan Tolga Özkalfa’yı görevlendirmiştir.

Tolga Özkalfa’nın İzmir Bölgesi hakemi olması ve önem derecesi yüksek olan müsabakada görevlendirilmesi bazı basın-yayın organlarında spekülatif haberlere yol açmıştır.

MKE Ankaragücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak yeterli tecrübe ve mesleki deneyime sahip olan Tolga Özkalfa’dan adil bir şekilde yönetim göstermesini, hiçbir dedikodu ve şaibeye meydan vermeden futbol oyun kuralları içerisinde kararlar vermesini bekliyoruz.

Biz bugüne kadar hiçbir hakemden lehimize kararlar vermesini ne istedik ne de bekledik. Bizim isteğimiz ve dileğimiz adil yönetim. Tolga Özkalfa’nın da bunu gerçekleştireceğini ümit ediyoruz.” denildi.

CEVAP VER