Uluslararası esans üreticisi MG International Fragrance Company’nin Ar-Ge Başkanı ve Türkiye’nin ilk parfümörü Erol Meşulam’ın 50. kariyer yılı MG International Fragrance Company’nin Gebze’de bulunan tesisinde sürpriz bir partiyle kutlandı.

57 yıldır doğadan aldığı ilhamla esans üretimi yapan, dünyanın en büyük esans üreticilerinden MG International Fragrance Company (MG Gülçiçek)’nin Ar-Ge Başkanı ve Türkiye’nin ilk Parfümörü Erol Meşulam’ın başarılar ile dolu geçen 50. kariyer yılı sürpriz bir partiyle kutlandı.

Kokular ile ilk 14 yaşında tanışan, dünyanın ilk Türk parfümörü Erol Meşulam 1974 yılında İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinden mezun olduktan sonra, koku tutkusu onu dünyanın en prestijli okullarından biri sayılan Cenevre’deki Ecole de Parfumerie’ye götürmüş ve 1977 yılında mezun olmuştur. Şuan MG International Fragrance Company yönetim kurulu üyesi ve Ar-Ge başkanı olarak kariyerine devam etmektedir. Dünya Parfümeri Kongresi (WPC) için tasarladığı Turkish Coffee ve Absolut Black Tea esanslarıyla hem kendisini hem Türk kültürüne ait kokuları dünyaya tanıtmıştır. Uluslararası Koku Birliği (IFRA) ve Avrupa Koku ve Esans Birliği (EFFA) ile yakın ilişkilerde bulunan Meşulam, iki organizasyonun da üyesidir. Bu yıl koku tasarlama konusundaki sürekli coşkusunun 50. yılını kutlayan Erol Meşulam bu alanda yaratmaya ve üretmeye uzun yıllar devam edecek.

MG International Fragrance Company’nin Gebze’de faaliyet gösteren tesisinde gerçekleşen partide güçlü vokaliyle alternatif müziğe farklı bir soluk getiren Melis Sökmen sahne aldı. MG International Fragrance Company çalışanlarının da katıldığı partide Erol Meşulam kendisine yapılan sürpriz ile ilgili ‘Siz hepiniz benim ailemsiniz, nice birlikte 50 yıllara, hepinizi çok seviyorum’ dedi.

Gülçiçek Kimya ve MG International Fragrance Company Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Mişel Gülçiçek, CEO Aslan Gülçiçek, Genel Müdür Sibel Gülçiçek Elkaza gibi isimler Erol Meşulam’ı bu özel gününde yalnız bırakmadı.

(soldan) Sibel Gülçiçek Elkaza – Mişel Gülçiçek – Erol Meşulam – Aslan Gülçiçek

Melis Sökmen

CEVAP VER