Beypazarı Belediyesi yaz futbol okulu kurslarını başarıyla tamamlayan 120 öğrenci düzenlenen etkinlikle sertifikalarını aldı.

Beypazarı Belediyesinin her yıl düzenlediği yaz spor okulları kursları kapsamında 6-12 yaş grubu 120 öğrenci Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın katılımlarıyla sertifikalarını aldı.

Öğrencilerin fiziksel performansını arttırması ve sağlıklı gelişimlerinin sağlanması için açılan kurslarda, gençlerin kötü alışkanlıktan uzak durmasını sağlamak, arkadaş çevrelerini genişletmek ve sosyal ilişkilerini pekiştirmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen kurslarla öğrenciler yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirdi.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, “İlçemizdeki gençlerimizi yaz tatillerinde sporla içli dışlı olmalarını sağlayarak, çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak, aynı zamanda arkadaşlık ilişkilerini geliştirmeleri ve sosyal anlamda kendilerini tamamlamalarını istiyoruz. Bu yüzden her yıl bu tür kurslarımızı açarak gençlerimiz için verimli olmaya çalışıyoruz’’ dedi.

CEVAP VER