Başarılı oyuncu Seda Kement ve dünyaca ünlü disney müzikallerinde ‘Aladdin’ karakterine hayat veren Ali Kemal Aydın tiyatro sahnesinde başlayan aşklarını görkemli bir törenle taçlandırdılar.

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh ve Merve Altınkaya’nın nikah şahitliğini yaptığı düğüne, Melda Arat, Erdal Bilingen, Bülent Çetinaslan gibi sanat camiasından birçok ünlü isim katıldı. Renkli görüntülere sahne olan gecede çift, birbirinden farklı dans gösterileriyle konuklara müzikal tadında bir düğün yaşattı.

Birçok dizi, sinema, tiyatro ve televizyon programında karışımıza çıkan Seda Kement, ‘Çingeneler Zamanı’ müzikalinde tanıştığı rol arkadaşı danşçı ve oyuncu Ali Kemal Aydın ile rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi. Aydın’ın müzikalde yaptığı sürpriz evlilik teklifinin ardından ikili, ilişkilerini 7 ay içerisinde evliliğe taşıdı.

Masalsı Bir Düğün

Sarıyer Paella Restoran’da düzenlenen masalsı düğünde bir ömür boyu birlikteliğe ‘Evet’ diyen çifti dostları düğün sonuna kadar yalnız bırakmadı. Mutlu çift davetlilerle birlikte doyasıya eğledi. Özellikle gelin ve damadın dans şovları büyük beğeni topladı. Kuğu gibi zarif bir görüntüye sahip olan Seda Kement, Feryal Usta imzalı Fransız dantel ve kristal boncuklarla bezeni gelinliği, Ali Kemal Aydın ise buz mavisi damatlığı ile davetlilerden tam not aldı.

CEVAP VER