İsviçre doğumlu Sırp şarkıcı Milica Pavlovic ”Azka Yaz Konserleri” kapsamında önceki gün Bodrum’da sahne aldı.

Sahne öncesinde muhabirlerin sorularını yanıtlayan Pavlovic “Bodrum eşsiz bir yer. Yaptığım kısa şehir turunda bunu çıplak gözle gördüm. Türkiye’ye sık sık gelen arkadaşlarım var ve Bodrum’u gördükten sonra bende Türkiye’ye daha sık gelme kararı aldım. En kısa zamanda Ayasofya, Peribacaları ve Nemrut’u görmek için Türkiye’ye tekrar döneceğim.” dedi. Yurt dışında Türkiye’nin riskli bir ülke gibi gösterildiğini de söyleyen başarılı sanatçı, ”Bence burası hiçte bahsedildiği gibi bir yer değil. İnsanlar Türkiye’ye ve Bodrum’a gelirken endişe etmemeli. İnsanlar çok sıcak kanlı ve zarif.” ifadeleri ile Türkiye ve Bodrumdan övgü ile bahsetti.

Röportajın ardından sahneye yönelen Milica Pavlovic sevilen şarkılarını Azka Otel misafirleri için seslendirdi. Neşeli ve esprili tavırları ile sempati toplayan Pavlovic, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen kimseyi kırmadı.

Konserini büyük bir sürprizle Ayten Alpman’ın ölümsüz eseri ”Memleketim” şarkısından bir kuble ile kapatan Milica Pavlovic, seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı. Performansının yanı sıra güzelliği ile de dikkat çeken Sırp Sanatçı, yoğun istek üzerine sahneye tekrar dönüp programını yirmi dakika daha uzattı.

CEVAP VER