Ünlü moda ikonu Ivana Sert ve ünlü modacı Hakan Akkaya, moda, güzellik ve stil dolu bir etkinliğe imza attı. Ünlü modacılarla moda fırtınasının estiği etkinliğe katılan binlerce İzmirli arasından en güzel kombinler seçilerek sürpriz hediyeler verildi.

Ünlü moda ikonu Ivana Sert ve Hakan Akkaya ile gerçekleştirilen stil sohbetleri etkinliğinde kadınların modayla ilgili merak ettiği tüm sorular cevap buldu. Özellikle çocukların ve erkek hayranlarının ilgisiyle karşılaşan ikili seçtiği iki erkek yarışmacıları sahneye alarak kombin seçimlerini değerlendirdi.

Alışveriş ve moda severleri bir araya getiren, coşkulu bir kalabalığın yer aldığı etkinlikte Ivana Sert ve Hakan Akkaya ziyaretçilere sezon trendleri, vücut tiplerine uygun giyinmenin püf noktaları, iddialı ve trend parçaları kombinlemek gibi merak edilen konularda stil önerileri verdi. Bol kahkahalı ve esprili sohbette ikili stilleri yarıştırdı.

İzmir Optimum ziyaretçileri arasından seçilen 6 şanslı ile en güzel kombin yarışı yapılarak, etkinlik sonunda sürpriz hediyeler verildi. Kazanan yarışmacılar aynı zamanda Ivana Sert ve Hakan Akkaya ile kahve içip sohbet etme imkanı buldu.

CEVAP VER