Platinum Rush European 2018 Avrupa turnesi kapsamında ünlü model Paris Hilton Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde sergileyeceği şovu için Limak Holding’e ait özel jetle Ercan Havalimanına geldi.

Önceki gün Limak Holding’in TC-LHO tescilli Falcon 7X uçağıyla İbiza’dan hareket eden Hilton, Ercan Havalimanında Limak Turizm Grubu Başkanı Kaan Kavaloğlu tarafından karşılandı.

Sergilediği dj performansıyla izleyenleri büyüleyen Paris Hilton binlerce kişinin katıldığı partide muazzam bir şov gerçekleştirdi.

SEVE SEVE TEKRAR GELİRİM

Hilton, basın mensuplarının soruları üzerine “Başka organizasyonlar olması durumunda seve seve tekrar gelirim” dedi.

Kuzey Kıbrıs’ı nasıl bulduğu ve daha önce araştırma yapıp yapmadığı ile ilgili soruyu da yanıtlayan Hilton, “Seyahat etmeyi ve yeni şeyler denemeyi, yeni insanlarla tanışmayı ve yeni yerler görmeyi seviyorum. Ayrıca ailem bir otel grubuna sahip olduğu için yeni yerler görmek bana ilham veriyor.” dedi.

ÜÇ MOTORLU UZUN MENZİLLİ UÇAK

Paris Hilton’u getiren TC-LHO tescilli, Fransız Dassault imalatı üç motorlu uçak 11 bin km menzile sahip. Koltuk kapasitesi 14’e kadar çıkartılabilen 7X, tam yüklü olarak 1740 metrelik pistten havalanabiliyor. Uçağın inişte kullandığı pist uzunluğu ise 631 metre. (Haberola-Necdet Gürsoy)

CEVAP VER