Vadistanbul 4-5 Ağustos’ta mücadele dolu maçlara ev sahipliği yaptı. Kimi zaman kıran kıran çekişmelere, kimi zaman kolay sayılara sahne olan İstanbul Beach Cup 2018 All Stars Ragbi Lig’i Şampiyonası’nın ve 2018 Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Türkiye Serisi Pro Beach Tour Vadistanbul Etabı’nın Şampiyonları iki gün süren ve neredeyse 50 maçın sonunda belli oldu!

Dünyanın, en sert oyunlarından biri olan plaj Ragbi Lig’i ve en estetik sporlarından biri olan plaj voleybolu şampiyonaları, Türkiye’nin en başarılı kadın ve erkek takımlarının katılımıyla 4-5 Ağustos’ta Vadistanbul’daydı. İki gün süren çekişmeli maçlar, Vadistanbul’da 550 ton kum taşınarak kurulan kum sahada gerçekleşti.

Dünyanın en sert oyunlarından biri olan koruma kıyafeti ve kask olmadan kum zeminde oynanan plaj Ragbi Lig’inde 96 Ragbi Lig’i oyuncusundan oluşan 4 erkek ve 4 kadın Ragbi Lig takımı iki gün boyunca şampiyonluk için mücadele etti. Avrupa Ragbi Lig Federasyonu (RLEF) ve Uluslararası Ragbi Lig Federasyonu (RLIF) tarafından desteklenen Türkiye Ragbi Lig Derneği ve Vadistanbul’un katkılarıyla düzenlenen İstanbul Beach Cup 2018 All Stars Rugby League Şampiyonası’nda kadınlarda 1.’liği Kadıköy Ladies takımı alırken, 2. ODTÜ Bromigo, 3. ise Aqua Warriors takımı oldu. Erkeklerde 1.’liği Kadıköy Bulls takımı, 2.’liği İstanbul Ottoman, 3.’lüğü ise Anadolu Lions takımı kazandı.

2018 Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Türkiye Serisi Pro Beach Tour Vadistanbul Etabı da izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Erkeklerde 15, kadınlar kategorisinde ise 12 takımın katılımıyla iki gün boyunca devam eden maçlarda 27 voleybol takımı mücadele etti. Kadınlarda Selin Yurtsever ve Buğra Eryıldız şampiyonluğualırken, 2.’liği Aleyna Vence ve Merve Nezir, 3.’lüğü ise Oksana Rusnachenko ve Hatice Can Tonbul aldı. Erkeklerde ise 1.’lik Alizera Ahghajani Ghasab ve Ahad Emamgolipourahangar’ın oldu. Selçuk Şekerci ve Hakan Soner Erdoğmuş 2., Hakan Göğtepe ve İbrahim Çadır 3.’lüğü kazandı.

 

CEVAP VER