Politika ve entrikanın iç içe olduğu dizi Madam Secretary’nin beşinci sezonuna eski ABD Dışişleri Bakanları Hillary Clinton, Madeleine Albright ve General Colin Powell ve konuk oyuncu olarak katılıyor.

Başına buyruk ama güçlü ABD Dışişleri Bakanı Elizabeth McCord’un entrika dolu hikayesi “Madam Secretary”, yeni sezonunda önemli konuk oyuncuları ağırlamaya hazırlanıyor. Dizinin heyecanla beklenen beşinci sezonunda gerçek hayatta ABD Dışişleri Bakanlığı 1997-2001 döneminde Bill Clinton yönetiminde görev alan ve ABD’nin ilk kadın Dışişleri Bakanı Madeleine Albright, 2001-2005 döneminde George Bush yönetiminde görev alan General Colin Powell ve 2009-2013 döneminde Barack Obama yönetiminde görev alan Hillary Clinton yer alacak. Temmuz ayında çekimlerini tamamlayan ünlü politikacılar, dizide önemli bir konuda tavsiyeye ihtiyaç duyan Elizabeth McCord’a görüş verecekler.

Ünlü oyuncu Téa Leoni’nin başrolünde yer aldığı “Madam Secretary”nin beşinci sezon bölümleri 2019 yılında FOXLIFE ekranlarına gelecek.

CEVAP VER