Türkiye Tenis Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri, Tenis Kulüpleri Başkanları, Tenis İl Temsilcileri Koordinasyon Toplantısı, Antalya Manavgat’taki Ali Bey Club tesislerinde gerçekleşti. TTF Başkanı Cengiz Durmuş, TTF Teknik Direktörü Onur Binay’ın konuşmalarının yanı sıra katılımcılarla karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

“Ev sahipliği yaptığımız organizasyonlar, sporcularımızın elde ettiği başarılar, bu sporun her geçen gün daha da yaygınlaşıyor olmasıyla birlikte bir tenis ülkesi olma yolunda hızla ilerliyoruz” diyerek sözlerine başlayan Cengiz Durmuş, bu hedef doğrultusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı, kulüpler, yerel temsilciler ve daha birçok mercii ile uyum halinde olmaları gerektiğini söyledi.

Tenisin ülkenin dört bir yanına yayılmış olduğuna vurgu yapan Durmuş, “Birçok şehrimizde ulusal ve uluslararası şampiyonalar gerçekleşiyor. ATP, WTA, ATP Challenger, ITF organizasyonlarının yanı sıra Türkiye Şampiyonaları, Türkiye Kupası, Doğu Ligi, Senyörler turnuvaları, Hafta İçi ve Hafta Sonu yaş grupları turnuvaları gibi önemli değerlerimiz sayesinde her yaştan bireyin tenisle tanışmasını sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Türkiye Tenis Federasyonu’ndan desteğini esirgemeyen, bize kucak açan, organizasyonların düzgün bir şekilde işlemesi adına elinden geleni yapan siz değerli spor il müdürleri, kulüp başkanları ve il temsilcilerine bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” diyen Durmuş, tenis camiasını bir arada görmenin, Manavgat’taki dostluk havasını solumanın önemine vurgu yaptı.

Cengiz Durmuş’un ardından TTF Teknik Direktörü Onur Binay, hazırladığı sunumda Türk tenisinin geldiği nokta hakkında katılımcılara bilgi verirken, akabinde gerçekleşen soru-cevap seansıyla TTF Koordinasyon Toplantısı sona erdi.

CEVAP VER