Mamak Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlediği Okul Öncesi Eğitim Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. 

İlçede bulunan yedi anaokulundan bin 2 yüz öğrencinin katıldığı şenlikte minik öğrenciler gönüllerince eğlendi. Akrobasiden balon gösterisine, halk oyunlarından modern dansa kadar birçok etkinliğin gerçekleştiği şenliğe, Mamak Kaymakamı Ziya Polat, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve çok sayıda veli katıldı.

Çocuklar her alanda gelişmeli

Çocuklara en iyi ortamda en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade eden Mamak Kaymakamı Ziya Polat, “Tabi ki bu hizmet anlayışı fiziki alanlarda sınırlı kalmamalı. Çocuklarımızı manevi, sportif, sosyal ve kültürel anlamda da en iyi şekilde yetiştirmek bizlere düşen bir görev” dedi.

Öğrendiklerini sergilediler

Yedi farklı anaokulunun katılımıyla eğlenceli bir ortamda geçen şenlikte, öğrencilerin bir yıl içinde öğrendiklerini sergileme imkanı bulduğunu ifadede eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Eğitimin temeli ne kadar sağlam olursa, gelecekte ülkemiz adına gençlerimiz adımlarını çok daha bilinçli atacaktır” dedi.

CEVAP VER