Alternatif müziğin sevilen seslerinden Lara Di Lara, Eskişehir Senfoni Orkestrası ile sahne almaya hazırlanıyor.

Sanatçı, Sony Music etiketiyle yayınlanan ve 16 şarkıdan oluşan “Hazineler İçindesin” albümünden şarkıları senfoni orkestrası ile yaklaşık 80 müzisyenle birlikte seslendirecek. Şef Ender Sakpınar yönetiminde gerçekleşecek konserde şarkıların her biri Tolga Taviş’in düzenlemeleriyle dinleyiciyle buluşacak. Synthlerde Burak Irmak, elektrik gitarda Deniz Aydemir’in eşlik edeceği görkemli konserde, bandoneoncu Ortaç Aydınoğlu da konuk sanatçı olarak yer alacak.

Konser, 25 Mayıs’ta Eskişehir Belediyesi Kültür ve Sanat Sarayı’nda gerçekleşecek.

Müziğe küçük yaşta başlayan yarı İsveçli yarı Türkiyeli Dilara Sakpınar, Istanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nden mezun olduktan sonra 123 ile müzik kariyerine başladı. Grup ile dört albüm kaydetti. Besteci ve söz yazarı olarak zaman içinde biriktirdiği parçalar “Oraya Doğru” adındaki ilk albümüyle hayat buldu. 2014’ün nisan ayında bu albümün çıkmasıyla solo kariyerine Lara Di Lara olarak başlayan sanatçı, 16 yeni şarkıdan oluşan ikinci stüdyo albümü “Hazineler Içindesin”i de 2017 yılında dinleyiciyle buluşturdu.

Türkiye’nin önemli mekanları ve festivallerinde sahne alan, Hollanda, Belçika, Almanya ve Avusturya’yı kapsayan Avrupa turnesinden yakın zamanda dönen, alternatif müzikte yeni bir soluk olan ve yorumuyla büyük ilgi çeken sanatçı, Eskişehir’de vereceği bu görkemli senfonik konseriyle hayranlarıyla buluşacak.

CEVAP VER