Arena Aquamasters 5K Profilo Açık Su Yüzme Dayanıklılık Yarı Maratonu’nun Şampiyonları belli oldu

Marmaris’te 7’ncisi düzenlenen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nda 5K Profilo Açık Su Yüzme Dayanıklılık Yarı Maratonu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda büyük coşkuyla gerçekleşti. Açılışını Profilo’nun ‘Onur Konuğu’ olarak Marmaris’e gelen dünyaca ünlü master yüzücü Miriam Hierath’ın kızı ile birlikte gerçekleştirdiği yarışın kazananları Bige Vardar ve Efe Erduran oldu.

Türkiye ile birlikte dünyanın dört bir yanından 1500 sporcuyu ağırlayan Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nda Profilo bu yıl da 5000 metre Profilo Açık Su Yüzme Dayanıklılık Yarı Maratonu’nu destekledi.

Yerli ve yabancı 200 yüzücünün katıldığı 5K Profilo Açık Su Yüzme Dayanıklılık Yarı Maratonu, 19 Mayıs Cumartesi günü, Masterlar Dünya Şampiyonu ve Yüzme Antrenörü Miriam Hierath ve yüzücü kızı Jill Hierath’ın 50 metrelik açılış yüzüşü ile başladı. Yarışta, kadınlar kategorisinde Bige Vardar birinci, Esra Şenses ikinci ve Ayşe Göksu üçüncü olurken erkekler kategorisinde Efe Erduran birinci, Emre Erdoğan ikinci ve Emrah Özsevim üçüncü oldu. 80 – 84 yaş kategorisinde ise Sami Gemicioğlu birinci geldi. Gemicioğlu’na madalyası Profilo Pazarlama Müdürü Burcu Seçkin tarafından takdim edildi.

CEVAP VER