Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. (STM), Sivil Havacılığın dünyadaki en önemli fuarlarından biri olan Hamburg’da düzenlenen Aircraft Interiors 2017’de milli katılım organizasyonu içerisinde yer alıyor. STM, dünyanın önde gelen firmalarının yer aldığı Hamburg Fuarı’nda, sivil havacılığın millileşmesi için geliştirdiği uygulamalardan; AeroTab, OpsMet, OpsEye, AeroSuite ürünleri ile birlikte sivil havacılık sertifikasyon hizmetlerini de tanıtıyor.

34 ülkeden 550’nin üzerinde firma ile 14.000’in üzerinde sivil havayolu profesyonelinin ve karar vericinin katıldığı Hamburg Aircraft Interiors, alanında dünyanın saygın fuarlarından biri olma özelliğini taşıyor. Sivil havacılık ihracat pazarları açısından ekonomik ve ticari potansiyeli oldukça yüksek görülen Aircraft Interiors 2017 Fuarı’nda, özellikle uçak içi sistemler, uçak kabin tasarımları ve son teknoloji donanımlar sergileniyor.

STM, ‘kağıtsız kokpit’ ve ilk meteorolojik dashbordu tanıtıyor

STM fuarda, halen Türk Havacılık sektöründe kullanımda olan Elektronik Uçuş Çantası AeroTab™, Kağıtsız Kokpit-Kabin-Operasyon Merkezi Entegrasyon Uygulaması AeroSuite™, Türkiye’nin sivil havacılık amaçlı ilk meteorolojik dashboardu OpsMet™, havalimanı apron sahası gerçek zamanlı uçak ve araç trafik takip sistemi OpsEye™ ile birlikte havacılık endüstrisine ürün-hizmet sunmak isteyen firmalar için sağladığı sertifikasyon hizmetlerini tanıtıyor. Uçuş güvenliği ve uçuş ekibinin işini kolaylaştıran ileri teknoloji ürünler geliştiren STM, milli ürünlerini dünyaya da pazarlamayı hedefliyor.

Yüksek mühendislik birikimi gerektiren teknolojileri, sahip olduğu 25 yıldan fazla tecrübesiyle Türkiye’ye kazandıran STM, fuar boyunca küresel havayolu şirketleriyle potansiyel işbirliği görüşmeleri de gerçekleştirecek.

CEVAP VER