Megastar Tarkan, Münih Zenith Halle’de unutulmaz bir konsere imza attı. Megastar’ın binlerce sevenini enerjisi ve muhteşem sahne şovuyla coşturduğu konserin biletleri günler öncesinden tükendi. Tarkan’ın sekiz konserden oluşan Avrupa turnesinin son durağı Hamburg olacak.

Megastar Tarkan “fizy Tarkan Konserleri” turnesi kapsamında 14 Nisan Cumartesi akşamı Münih’te sevenleriyle buluştu. Konser öncesi kapıda saatlerce bekleyen sevenlerine kulisin penceresinden selam veren Megastar, bu görüntüleri Instagram hesabından paylaştı. Binlerce kişinin Münih Zenith Halle’ye akın ettiği gecede Megastar’ın repertuvarında, 7 yıl aranın ardından çıkardığı “10” albümünden şarkıların yanı sıra efsaneleşen şarkıları da yer aldı.

“Yolla” şarkısıyla geceye enerjik bir açılış yapan Tarkan’a, son albümü “10”da yer alan “Çay Simit”, “Beni Çok Sev”, “Çok Ağladım” gibi şarkılarda binlerce seveni hep bir ağızdan eşlik etti. Megastar, yıllardır dillerden düşmeyen slow şarkıları “Vazgeçemem”, “Unutmamalı” ve “Kayıp”ı da arka arkaya seslendirdiği bölümde salonda adeta bir nostalji rüzgarı estirdi.

Türkiye’de başlattığı dijital müzik döneminde ilklere imza atarak Megastar Tarkan’ın son albümü 10’u ilk kez sevenleriyle buluşturan fizy, Tarkan’ın muhteşem sahne performansını da Harbiye Açıkhava’daki Tarkan fizy konserleri ve konserlerden yapılan canlı yayınlar ile hayranlarıyla ulaştırmıştı. 2017 yazına damga vuran “fizy Tarkan konserleri”, bu kez Almanya’da Tarkan’ı sevenleriyle bir araya getiriyor.

Megastar’ın Avrupa maratonu, 29 Nisan’da Hamburg’da Barclaycard Arena’da gerçekleştireceği konserle son bulacak.

CEVAP VER