Ülkemizin 2023 yılı hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren TEI, Eskişehirli olma bilinciyle şehre değer katan faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda, 13 Şubat Salı günü TEI Tesisleri’nde; İşbaşı Eğitim Programı Kursiyerlerinin İstihdam Töreni, TEI’ye ait Ambulansın İl Sağlık Müdürlüğü’ne Hibe Edilmesi Töreni ve Güvenlik Kamera İzleme Merkezi Açılış Töreni olmak üzere 3 farklı tören gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren TEI Genel Müdürü Prof.Dr. Mahmut F. Akşit, TEI’nin gerçekleştirdiği milli projeler ile ülkemize katkı sağlamasının yanısıra, İŞKUR ile birlikte yürüttüğü projelerle istihdam seferberliğine de katkı sağladığını belirterek, bu projelerin devam edeceğini aktardı.

Ardından TEI’nin sahip olduğu ancak ihtiyaç duyulmadığı için kullanılmayan ambulansın, ülke kaynaklarının verimli kullanılması ve çok daha fazla kişiye hizmet sunabilmesi amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü’ne hibe edilmesine karar verildiğini söyledi.

Sonrasında TEI’nin milli projelerde yer alması sebebiyle artırılmasına ihtiyaç duyulan güvenlik önlemlerinin en önemlisi olan Güvenlik Kamera İzleme Merkezi’nin açılışının TEI için önemini aktardı.

Daha sonra konuşan Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, TEI’nin İŞKUR ile birlikte üçüncüsünü düzenlemiş olduğu İşbaşı Eğitim Programı kapsamında, kursu başarı ile tamamlayan 36 kişinin işbaşı törenine katılmaktan duyduğu memnuniyeti aktararak, istihdama sağladığı katkılardan dolayı TEI’ye teşekkür etti ve kursiyerlere yeni işlerinin hayırlı olmasını diledi. Ardından TEI’nin hibe ettiği ambulansın, ülkemizin sağlık seferberliğine katkı sağlayacağını ve ihtiyaç sahiplerine hızır gibi yetişeceğini düşündüğünü belirterek teşekkürlerini iletti.

Son olarak Güvenlik Kamera İzleme Merkezi’nin de ülkemiz ve şehrimiz için çok önemli bir proje olduğunu aktardı. Konuşmaların akabinde Vali Çakacak ve Genel Müdür Akşit, iş başı yapan kursiyerlere personel yaka kartlarını taktılar. Daha sonra TEI’ye ait ambulansın İl Sağlık Müdürlüğü’ne hibe edilmesi için hazırlanan imza kartonunu imzalayarak ambulansı incelediler. Güvenlik Kamera İzleme Merkezi’nin açılışının ardından tören son buldu.

CEVAP VER