Teknik Direktörlük görevine Hamza Hamzaoğlu’nu getiren Mor-Sarılı ekip, Batıkent Tesisleri’nde yapılan törenle 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Batıkent Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Osmanlıspor’un yeni Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Genel Menajer Ender Yurtgüven’le birlikte geldi. İmza töreninde konuşan Hamza Hamzaoğlu, 10 sene sonra tekrar Ankara’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Hamzaoğlu, kulübün hedeflerini çok iyi bildiklerini belirterek, “10 sene önce burada çok keyifli bir çalışma ortamı bulmuştum. 10 sene sonra burada olmaktan çok mutluyuz.” dedi.

Belirlenen hedefler doğrultusunda ellerinden geleni yapacaklarını anlatan Hamzaoğlu, “İyi oyunculardan kurulu, iyi bir takıma sahibiz. Osmanlıspor yönetimine ve Mustafa hocama teşekkür etmek istiyorum. Mustafa hocanın bıraktığı yerden alıp, onun yapmak istediklerinin devamını getirmeye çalışacağız. Ekibimle beraber inşallah Osmanlıspor’a gerekli katkıyı veririz.” diye konuştu.

YURTGÜVEN “HAMZA HOCA VE EKİBİNE İNANIYORUZ”

Genel Menajer Ender Yurtgüven, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile 1,5 yıllığına anlaştıklarını ifade etti. Kasımpaşa maçından sonra Mustafa Reşit Akçay’ın istifasıyla teknik direktör arayışlarına başladıklarını anlatan Yurtgüven, “Öncelikle Mustafa Reşit Akçay hocama ve ekibine kulübe yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum. Bize çok büyük başarılar yaşattılar.” dedi.

Yeni teknik ekiple birbirlerini tanıdıklarını belirten Yurtgüven, şunları söyledi: “Osmanlıspor’un hedefleri bitmez. Hamza hoca ile bu çıtayı daha da yukarılara taşımaya çalışacağız. Kendisi ile1,5 yıllığına anlaşma sağladık. İnşallah bu birlikteliğin daha uzun soluklu olacağını ümit ediyoruz. Birbirimizi tanıyoruz. Hamza hoca ve ekibine inanıyoruz.”

Hamza Hamzaoğlu’nun yardımcılıklarını Metin Mert, Fuat Nihat Buruk, İsa Turan, Serkan Salman, Yıldırım Uran ve Tayfun Türkmen yapacak.

CEVAP VER