Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ASTOP) Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir’e “Sivil Toplum Dostu Ödülü” verdi.

ASTOP’un Ankara Sanayi Odası’nda düzenlediği törene, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, OSİAD  ve ASTOP Dönem Başkanı Ahmet Kurt, OSTİM Başkanı Orhan Aydın, Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, ASİAD Başkanı Eda Ersoy, 1905 AGS Başkanı Özgür Savaş Özüdoğru, ORSİAD Başkanı Nedret Yener, YATSİAD Başkanı Yıldıray Yoldar, BESİYAD Başkanı Hikmet Köker ve çok sayıda sivil toplum örgütü başkanı katıldı.

Törende bir konuşma yapan ASO Başkanı Özdebir, sivil toplumun gerçek anlamda ne olduğunu ASO Başkanı olduktan sonra anladığını belirterek, “Siz sivil toplumcular ülkemizin menfaati için fedekarlık yapan insanlarsınız. Daha açık, daha katılımcı bir toplum olmak için sizlere önemli görevler düşüyor. Sizlerden çok şey öğrendim. Ankara için yaptıklarınız çok değerli” dedi. Özdebir, ülkemizin kritik bir dönemden geçtiğine dikkat çekerek, başta sivil toplumcular olmak üzere ülke olarak daha uyanık olmamız gerektiğini de sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından “Sivil Toplum Dostu Ödülü”nü  Özdebir’e  ASTOP Dönem Başkanı Ahmet Kurt ile TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak birlikte verdiler.

Çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyesi ve sanayicinin katıldığı törende 20’den fazla kişiye ASTOP Üstün hizmet ve Başarı Ödülü verildi.

Ödül töreninden sonunda ASTOP Başkanı Ahmet Kurt, dönem başkanlığını Mustafa Zengin’e devretti.

CEVAP VER