Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde deplasmanda ikinci maçını oynayan Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, Edirne Belediyesi Basketbol Takımı’na son saniye basketiyle 72-71 mağlup oldu. Mamak Belediyesi Basketbol Takımı Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmanın bitimine 3 saniye kala atılan üçlük ile Edirne’den mağlup döndü.

Serbest atışlar kaçtı

İlk periyodunu 10-17 önde tamamlayan Mamak Belediyesi Basketbol Takımı devre arasına 28-28’lik beraberlikle gitti. Üçüncü periyotta dengeli bir oyun oynanırken Edirnespor bu periyodu 51-48 önde bitirdi. Nefes kesen son periyotta ise serbest atışlardan faydalanamayan ve aleyhine sportmenlik dışı faul alan Mamak Basketbol Takımı, maçın tamamlanmasına 3 saniye kala potasında gördüğü 3’lük ile sahadan mağlup ayrıldı.

Kısa sürede telafi edeceklerdir

Sporda kazanmak kadar kaybetmekte var diyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Önemli olan hatalardan ders çıkarmak. İnanıyorum ki sporcularımız bu durumu kısa sürede telafi edecektir. Edirne Belediyesi Basketbol Takımı’nı da aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum” dedi.

CEVAP VER