Ünlü komedyen Şarlo’nun  İsviçre’deki müze evi “Chaplin’in Dünyası” Şarlo hayranları için bir sürprize hazırlanıyor.

Corsier-sur-Vevey kasabasındaki tek müze olan “Chaplin’s World” Charlie Chaplin’in sevdiği eğlenceli ve gösterişli atmosferi oluşturmak için bir sıcak hava balonu satın aldı.

ÖZGÜRLÜK VE EĞLENCE: ÇARLİ ÇAPLİN SICAK HAVA BALONU

Müzeyi ziyaret edenler, Alpler ve Cenevre Gölü’nün nefes kesen manzarasına sahip olan ve Chaplin’in son yaşadığı ev olan “Manoir de Ban” üzerinde on dakikalık statik uçuş keyfini yaşayacaklar. Chaplin sıcak hava balonu, Paskalya ve Noel gibi özel günler için müzedeki yerini alacak.

CHATEAU-D’OEX SEMALARINDA ŞENLİK VAR

Önümüzdeki kış, Chaplin anısına düzenlenecek önemli etkinliklere de sahne olacak. 2 Şubat 2018’de İsviçre’nin Château-d’Oex kasabasında başlayacak olan 40. Uluslararası Sıcak Hava Balon Festivalinin “NIGHT GLOW” Gece ışık ve ses gösterisi Charlie Chaplin’in anısına ithaf edilecek. Özgürlük ve eğlencenin sembolü olan sıcak hava balonu, İsviçre’deki çeşitli balon festivallerine, örneğin Toggenburg ve Emmental’daki bir haftalık etkinliklere katılacak.BALON İSPANYA’DA ÜRETİLİYOR

Barcelona merkezli UltraMagic tarafından üretilen sıcak hava balonunun imalatı Ekim ayı başında start aldı. Balon kumaşında şeker pembesine yakın bir rengin ağırlıklı olarak kullanıldığı tahmin ediliyor. Sıcak hava balonu, Kasım ayının ilk günlerinde İsviçre’ye teslim edilmeden önce test edilecek. Balonun sponsoru Eugene Chaplin’in katılacağı resmi açılış ise 5 Aralık 2017 akşamı Chaplin’s World parkında gerçekleştirilecek. (Haberola-Necdet Gürsoy)

Şarlo’nun Müze Evi “Manoir de Ban”

Çarli Çaplin balonu göklerde

Baba oğulun 40 yıllık buluşması

Chaplin’in Dünyası’nda “Şarlo Mania”

 

1 YORUM

CEVAP VER