New Holland, traktör ailesinin en yeni üyesi olan ‘TR5 Serisi’nin tanıtımını Konya Tarım 2017 Fuarı’nda gerçekleştirdi.

‘Yeni nesil yerli’ mottosu ile çıkan ‘New Holland TR5 Serisi’, modern tasarımı, gelişmiş özelliklerine ek olarak sunduğu yüksek performans, güç ve konforuyla ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Bu yıl 15.si düzenlenen Konya Tarım 2017 Fuarı’nda ziyaretçileri yepyeni traktör serisi TR5 ile karşılayan New Holland standında, tarımdan hayvancılığa kadar çiftçilerin tüm saha çalışmalarında hayatlarını kolaylaştıran ve verimliliklerini artıran üstün özellikli traktör modellerinin yanı sıra tarım ekipmanları ve tarımda kullanılan iş makineleri yer aldı.

New Holland standında sergilenen ürünler arasında New Holland TT4.75 ve New Holland T7 serisi traktörler; tarım ekipmanları tarafında ise New Holland Big Baler Plus Serisi büyük balya makineleri, yeni New Holland FR Forage Cruiser Serisi Kendi Yürür Yem Hasat Makineleri, TürkTraktör Markalı Mısır Hasat Tablaları ve TürkTraktör Markalı Hububat Ekim Makineleri yer aldı.

KONYA ÜLKEMİZİN TARIM BAŞKENTİ

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir; “Konya, sahip olduğu geniş tarım alanları, sulama imkanları ve coğrafi konumu ile ülkemizin tarım başkenti olarak kabul ediliyor. Başta buğday olmak üzere arpadan şeker pancarına, havuç ve patatese kadar çok sayıda tarla bitkisi, sebze ile meyve türünün üretiminin gerçekleştirildiği böylesine önemli bir tarım bölgesi bizler için de çok kıymetli. Ülkemizin tarım ekonomisinde bu denli önemli bir yeri olan Konya’da düzenlenen Konya Tarım Fuarı’nda bu yıl toplam 1.900 m²’lik teşhir alanımızla bir kez daha yer almaktan dolayı çok mutluyuz ” dedi.

 

CEVAP VER