Akasya Kültür Sanat akustik konserler serisi kapsamında başarılı sanatçı Ayşegül Aldinç’ i ağırladı.

Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde dillerden düşmeyen Sek’iz albümünden ‘‘Durum Leyla’’, “Aşk Gelince”, “Seni Sevmek Var Ya” ve ‘’Bir Tek Gördüğüm’’ şarkılarının yanı sıra Beni Hatırla, Alimallah gibi sevilen şarkılarını ve cover şarkıları da seslendiren Aldinç, AKS misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Sanatçı, dinleyicilerin tüm şarkılarında hep bir ağızdan eşlik ettiği konserde, kendisini dinlemeye gelenlere teşekkür etti.

Durum Leyla’yı seyirciler arasında söyledi

Ayşegül Aldinç, hayranlarından gelen yoğun istek üzerine onları kırmayarak, Durum Leyla şarkısını seyirciler arasında oturarak hep bir ağızdan alkışlar eşliğinde tekrar seslendirdi.

Ayşegül Aldinç’ten Farsça şarkı sürprizi

Başarılı sanatçı, Amed Nesim-i’ nin Subh-u Dem isimli 1300 yılında bestelenen ve notaları günümüze ulaşan tek şarkıyı sahnede seslendirerek büyük alkış aldı.

Yeni klibini Kıbrıs’ta çekecek

”Sek’iz albümünün beşinci video klibini Kenan Doğulu’nun ‘Kendisi’ isimli şarkısına Kıbrıs’ta çekeceğini belirten Ayşegül Aldinç: ” ‘Kendisi’ adlı şarkıyı Kenan Doğulu ile birlikte yaptık. Klibi Bedran Güzel yönetecek. Şarkı söylemek çok özel bir duygu. Hele sahnede söylemek bambaşka bir şey. Şarkı söylerken nasıl oyunculuğu düşünmüyorsam oyunculuk yaparken de şarkı söylemeyi düşünmüyorum. Bir dizi ya da film çekimi sırasında teklif gelirse tabi ki sahneye çıkıyorum. İkisi de severek yaptığım şeyler. Çok yönlü olmayı seviyorum” dedi.

CEVAP VER