42’den fazla cerrahi estetik operasyon geçirerek tüm dünyanın ilgi odağı haline gelen, 32 yaşındaki Rodrigo Alves, İstanbul’da!

Yarı Brezilyalı yarı İngiliz olan Rodrigo Alves, aileden zengin bir yapımcı. Bir özel kanalda kendine ait Reality Show’u olan Alves, bugüne kadar geçirdiği operasyonlar sonrasında Barbie’nin sevgilisi Ken’e benzemesi sonucunda şöhreti çok daha fazla arttı. Türkiye’ye gelir gelmez ayağının tozuyla bir özel kanalda programa katılan Rodrigo Alves, Örümcek Ağı estetiği ve Brezilya poposu estetiği için Türkiye’ye geldiğini ve operasyonu Doctor B lakaplı Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur’un yapacağını açıkladı.

18 yaşından sonra başlayan estetik serüveni

Estetik operasyonlara 18 yaşından sonra psikolog eşliğinde başladığını söyleyen Alves, bedeninden memnun olmadığını ve bunu değiştirmek için estetik cerrahiden yardım aldığını söyledi. Programa daha evvel Örümcek Ağı estetiği yaptıran Canlı Barbie lakaplı Pixee Fox ile katılan Alves ayrıca, Türkiye’nin özellikle estetik cerrahide çok ileri bir yerde olduğunu ve Bülent Cihantimur’un tüm dünyaya yayılan ününü ve cerrahi profesyonelliğini deneyimlemek istediğini ifade etti. Pixee Fox ve Rodrigo Alves, sempatik ve samimi tavırlarıyla seyircilerin ilgi odağı haline geldiler.

CEVAP VER