Kemer Country Club (KCC) ev sahipliğinde yapılan, sezonun en önemli binicilik etkinliği TEAM CUP Engel Atlama Yarışmaları’nda heyecan dorukta. Avrupa’nın en iyi spor kulüplerinden biri olarak kabul edilen Demirören Şirketler Grubu’na ait Kemer Country Club Atlı Spor Kulübü’nde 11-12 Şubat tarihlerinde başlayan yarışmaların büyük final öncesindeki son turu bu hafta sonu yapıldı.

Dört ayak bir finalden oluşan, Türkiye’nin en iyi takımlarının mücadele ettiği yarışmalara Sevil Sabancı, Neslişah Evliyazade Ekmekçi başta olmak üzere cemiyet hayatının önde gelen isimleri yoğun ilgi gösterdi.

Dokuz takımın yer aldığı yarışmalarda takımlar dörder kişiden oluştu ve her bir takımda en az bir kadın ve 25 yaş altı bir binici yer aldı. Takımların liderliklerini ise Türk binicilerinin en önemli isimlerinden Oktay Sezek, Hasan Şentürk, Uğur Yılmaz, Mert Alıcıoğlu, Hüsnü Dinç, Sencer Hororan, Sencer Can, Çağrı Başel ve Altuğ Altay göğüsledi.Her biri iki gün süren yarışmalarda günde altı koşu yapıldı. Yarışmaları kazanan binicilere kupaları maçların ardından verildi.

KCC TEAM CUP Engel Atlama Yarışmaları’nda büyük final koşusu 1-2 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Yarışma, önceki ayaklar gibi yine Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı tüm binicilerin katılımına açık olacak.

11 – 12 Mart’ ta gerçekleşen Team Cup sonuçları aşağıdaki gibidir.

R10 2016

Emre Buladoğlu

Yarkın Altındağ

Uğur Yılmaz

Neslişah Ekmekçi

 

ATHENS 2004

Taha Yedikardeş

Tuncer Can

Hasan Şentürk

Serra Yedikardeş

 

SYDNEY 2004

Mert Bayır

Eylül Karabayır

Nemci Eren

Hüsnü Dinç

CEVAP VER